Έρχεται το 5ο Travel Trade Athens

Ρεκόρ επισκεπτών (5 εκατομμύρια) στην Αθήνα φέτος με τον Δήμο Αθηναίων να συνεχίζει την προσπάθεια για ακόμη ψηλότερα. Αυτό αναφέρει ανακοίνωση για το Travel Trade Athens 2017, που θα διεξαχθεί στις 2 και 3 Οκτωβρίου με στόχο την τουριστική προβολή της πρωτεύουσας.

Τις εργασίες του Travel Trade Athens 2017, που πραγματοποιεί για 5η χρονιά ο Δήμος Αθηναίων, θα ανοίξει ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, υπογραμμίζοντας τη μεγάλη σημασία που έχει η ενίσχυση του τουρισμού στην οικονομική αναζωογόνηση και την ανάπτυξη της Αθήνας.

Στο 5ο Travel Trade Athens αναμένεται να συμμετάσχουν περισσότεροι από 100 φιλοξενούμενοι διεθνείς παράγοντες της τουριστικής βιομηχανίας (hosted buyers), οι οποίοι θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι, σε προεπιλεγμένα ραντεβού, με Έλληνες επαγγελματίες.

Στις τέσσερις προηγούμενες επιτυχημένες διοργανώσεις πραγματοποιήθηκαν συνολικά 9.500 συναντήσεις μεταξύ Ελλήνων και ξένων επαγγελματιών, ενώ λίγες θέσεις απομένουν για να συμπληρωθούν και οι φετινοί συμμετέχοντες στο workshop.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης