Απολογούνται σήμερα οι «πιστολέρο» της Μανωλάδας

μανωλαδα, ανακριτρια, αμαλιαδα, κατηγορουμενοι,

Στον ανακριτή οδηγήθηκαν σήμερα το πρωί οι τρεις επιστάτες, οι οποίοι κατηγορούνται για την επίθεση εναντίον των μεταναστών στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας.

Εναντίον τους η εισαγγελέας Αμαλιάδος έχει ασκήσει ποινικές διώξεις, για εμπορία ανθρώπων κατ' εξακολούθηση και κατ' επάγγελμα, για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και κατά συρροή, για ηθική αυτουργία στην απόπειρα, για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία και για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συρροή και κατά συναυτουργία.

Ο δικηγόρος του 39χρονου υποστήριξε, μεταξύ άλλων, ότι ο πελάτης τους αρνείται την εμπλοκή του στο περιστατικό και πρόσθεσε ότι οι αλλοδαποί ήταν εκείνοι που κινήθηκαν απειλητικά.

Ο δικηγόρος του 21χρονου και του 27χρονου, ανέφερε ότι δεν υπήρχε ανθρωποκτόνος διάθεση, ούτε υπήρχε σκοπός να γίνει ζημιά. Ακόμη υποστήριξε ότι δεν ευθύνονται οι κατηγορούμενοι για τις συνθήκες διαβίωσης των αλλοδαπών. Για τις συνθήκες της σύλληψης των δύο εκ των τριών σημείωσε ότι, ο ίδιος είχε ενημερώσει την Αστυνομία, πως επρόκειτο να παραδοθούν, αλλά ακολούθησε η σύλληψη μέσα στο γραφείο του.

Τη Δευτέρα αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή Αμαλιάδας και ο επιχειρηματίας που εκμεταλλευόταν τις καλλιέργειες φράουλας, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Πύργου.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης

  • Αγρινιο, φονος, μαθητης, μητερα,
  • μανωλαδα, ανακριτρια, αμαλιαδα, κατηγορουμενοι,
  • Δενδιας, απελαση, θυματα, δραστες, Μανωλαδα,