Με 300.000 το μήνα

Ο κ. Καρατζαφέρης στον... πάγκο του

Η δημόσια συμπεριφορά του κ. Καρατζαφέρη τις τελευταίες ημέρες δεν έχει προηγούμενο. Υβρίζει με πεζοδρομιακά σχόλια έναν-έναν του πρώην βουλευτές του που αποχωρούν. Κατήγγειλε χωρίς να προσκομίσει ούτε μια απόδειξη ότι ξένες πρεσβείες... τους πλήρωσαν για να φύγουν από τον ΛΑΟΣ. Δεν δίστασε να βρίσει και τους πολίτες που δεν... ψήφισαν το κόμμα του! Ως παλαιός δημοσιογράφος ο κ. Καρατζαφέρης ασφαλώς γνωρίζει ότι η λάσπη δεν είναι η λύση σε καμία διένεξη.

Για παράδειγμα πως θα του φαινόταν αν κάποιοι κακότροποι, συκοφάντες, έλεγαν ότι όλα αυτά τα κάνει για τα 4 εκατ. ευρώ που έπαιρνε κρατική επιχορήγηση κάθε χρόνο. Ότι αυτά τα πάρα πολλά λεφτά ουδείς ποτέ του ζήτησε να δικαιολογηθούν. Ότι τα έπαιρνε ένα κόμμα που δεν έκανε συνέδρια, δεν είχε γραφεία ανά την Ελλάδα, δεν ξόδευε. Ότι ήταν αυτός και μόνο αυτός που τα διαχειριζόταν. Και ότι χάλασε την συμφωνία με τον Σαμαρά γιατί ζήτησε ποσοστό από την κρατική επιχορήγηση της... ΝΔ!

Δεν είναι καλό πράγμα η λάσπη κ. Καρατζαφέρη γιατί μπορεί να την πετάξει και ο απέναντί σου. Ας συμβιβαστείς με μια πραγματικότητα που λέει πως δεν είσαι πια πολιτικά χρήσιμος. Ποτέ δεν ήσουν δηλαδή, αλλά τώρα, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς ξεγυμνώθηκες. Στο μεταξύ δεν τα πήγες άσχημα. Επί μια δεκαετία με 300.000 ευρώ μηνιαίως είχες ένα κόμμα που πέρασε στην ιστορία. Καλό είναι να αρκεστείς σε αυτό... Ότι κέρδισες κέρδισες... Πολιτικά φυσικά.

                       molonoti.gr