Με τους καθωσπρεπιστές δεν υπάρχει ελπίδα

Mε τους καθωσπρεπιστές δεν υπάρχει ελπίδα

 

Όσοι είδαν τις τηλεοπτικές συνεντεύξεις Στουρνάρα (Πρετεντέρης), Χατζηδάκη (Χατζηνικολάου), ασφαλώς θα κατάλαβαν : Δεν υπάρχει καμία ελπίδα γι αυτή η χώρα, όσο την κυβερνούν οι καθωσπρεπιστές.

Είναι πλέον ξεκάθαρο. Στην Ελλάδα δημιουργούνται δυο παράλληλες κοινωνίες που μεταξύ τους είναι ξένες, δεν συναντώνται πουθενά. Η μια κοινωνία, είναι η κοινωνία των Στουρνάρα - Χατζηδάκη. Η κοινωνία των βολεμένων, που απολαμβάνει την ευημερία των αριθμών για να δικαιολογεί τον προσωπικό τους πλούτο.

Απέναντί τους η μεγάλη πλειοψηφία. Η κοινωνία των νεόπτωχων που αυξάνεται δραματικά και που με έναν αμετάκλητο τρόπο οδηγείται οριστικά στα σκουπίδια της καθημερινότητας. Εκεί που δεν υπάρχει ούτε η θεωρητική ελπίδα ανάκαμψης.

Η κοινωνία του αφελούς και απάνθρωπου Στουρνάρα , βλέπει δίκαιους τους φόρους των ακινήτων αν και βλέπει και την ΑΔΥΝΑΜΙΑ αυτών που δεν μπορούν να τους πληρώσουν! Γι αυτό και νομοθετεί την πληρωμή των άδικων αυτών φόρων με κατάσχεση του ακινήτου ακόμα και αν η αξία του είναι πολλαπλάσια της οφειλής.

Η κοινωνία των νεόπτωχων, αδέκαρτη, απελπισμένη, έντρομη, τον ακούει έκπληκτη, συνειδητιποιώντας ότι έχει πια δυο τεράστια προβλήματα : Την επέλαση της φτώχειας και την επέλαση των καθωσπρεπιστών που δεν δίνουν δεκάρα για τις ζωές τους.

Που είναι τι πρόβλημα; Ότι οι καθωσπρεπιστές έχουν ακόμα ψηφοφόρους που δεν είναι άλλοι από τους διαχρονικά βολεμένους τους συστήματος. Μικρούς και μεγάλους.

 

         molonoti.gr