Λείπουν πάντα οι Έλληνες τουρίστες

Λείπουν πάντα οι Έλληνες τουρίστες

 

Δεν υπάρχει succes story στην Ελλάδα όλοι το βιώνουν. Η χώρα παραμένει διεφθαρμένη, με μια καταστροφική γραφειοκρατία, ένα φορολογικό σύστημα - απάτη, χωρίς κοινοβουλευτικούς κανόνες και με μια κυβέρνηση που δεν εκσυγχρονίζει τίποτε. Μόνο ξεπουλά όσο - όσο ότι μπορεί.

Η διαρκώς ψευδόμενη κυβέρνηση προσπαθεί πότε με το ξεπούλημα φιλέτων και πότε με την τουριστική κίνηση, να πει ότι "όλα αλλάζουν". Φυσικά τίποτε από τα δυο δεν ισχύει. Το να πουλάς την ΔΕΗ δεν είναι ανάπτυξη ο δε τουρισμός έχει και μια άλλη πλευρά : Αυτή της ανέχειας στην ηπειρωτική Ελλάδα.

Πράγματι Μύκονος, Κρήτη, Σαντορίνη έχουν μεγάλη τουριστική κίνηση. Αντίθετα στη Στερεά Ελλάδα, τη Μαγνησία, τη Χαλκιδική, την Εύβοια, αλλά και στην Πελοπόννησο οι πληρότητες των ξενοδοχείων είναι - Ιούλιο μήνα - στο 10% με 20% και στην καλύτερη περίπτωση θα φτάσουν το 50% με 60% τη βδομάδα του Δεκαπενταύγουστου.

Να γιατί οι τιμές είναι χαμηλές με τα δίκλινα δωμάτια να προσφέρονται από 25 ευρώ τη βραδιά.

Παράδειγμα : Έχουμε δει στην Αχαία τουρίστες; Όχι. Κι αν θα πάτε σε καλές περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας θα δείτε εγκατάλειψη, κλειστά μαγαζιά και ερημιά. Γιατί λείπουν οι καλύτεροι τουρίστες που πάντα είχε η Ελλάδα : Οι 'Ελληνες.