Το τέλος του κόσμου έχει... ξανάρθει σύμφωνα με τους Μάγια.

Στο ημερολόγιο των Μάγια έχει γραφτεί: 13.0.0.0.0. Σε μετάφραση των σύγχρονων ανθρώπων η ημερομηνία αυτή είναι η 21.12.2012, οπότε θα έλθει το τέλος του κόσμου! Τι λένε οι Μάγια; Πως ο κόσμος δημιουργήθηκε με 5 χρονικούς κύκλους που ο καθένας διαρκεί 5.125 χρόνια. Όταν οι 5 αυτοί κύκλοι συμπληρωθούν ( συνολικά 25.625 χρόνια ) θα έλθει το τέλος "με το νερό", γιατί το χειμερινό ηλιοστάσιο θα πέσει πάνω στο μυθικό Σκοτεινό Ρήγμα πού έχει εξάψει την ανθρώπινη φαντασία. Πότε συμπληρώνονται τα 25.625 χρόνια; Στις 21.12 2012..!

Σύμφωνα με τους Μάγια κάθε φορά που έκλεινε ένας μεγάλος κύκλος ερχόταν και μια καταστροφή, άρα το τέλος του κόσμου έχει ξανάρθει έστω και σε... μικροκλίμακα. Μάλιστα μετά από κάθε τέτοια καταστροφή, οι άνθρωποι γινόντουσαν καλύτεροι. Βλέπετε οι Θεοί κατά τους Μάγια, στην προσπάθειά τους για έναν καλύτερο κόσμο, στο τέλος τον καταστρέφουν! Να γιατί είναι οι πρώτοι που εισήγαγαν το μηδέν! Λόγω του επερχόμενου και αναπόφευκτου τέλους.

Οι αστρονομικές προβλέψεις των Μάγια έχουν επιβεβαιωθεί σύμφωνα με τους μελετητές, γι αυτό και υπάρχει μια... ανησυχία για το 2012. Παράλληλα τα ιερογλυφικά που μιλούσαν "για το μετά", έχουν καταστραφεί. Έτσι δεν ξέρουμε τι θα προκύψει στη θέση του παλιού.

Όλα τα παραπάνω αναφέρθηκαν σε ομιλία Μεξικανού δημοσιογράφου στην πρεσβεία της χώρας του στην Αθήνα. Πότε; Στις 21.12.2011... Ένα χρόνο πριν το τέλος..!

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης