Το Διαδίκτυο σε τιμωρεί σκληρά αν σου ξεφύγουν προσωπικές στιγμές

Ένα εντελώς προσωπικό βίντεο που γυρίστηκε με το κινητό τηλέφωνό της και προοριζόταν για να το δεί ο άνδρας της, ξαφνικά κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο με αποτέλεσμα να καταστραφεί η μικρή έστω πολιτική καριέρα της... πρωταγωνίστριας.

Στο βίντεο η Ισπανίδα δημοτική σύμβουλος, Olvido Hormigos εμφανίζεται γυμνή πάνω στο κρεβάτι του σπιτιού της, να αυτοικανοποιείται.

Η ίδια η Hormigos, μητέρα δυο παιδιών, δηλώνει ότι νιώθει πολύ άβολα και ότι η ίδια δεν έκανε τίποτα κακό, ωστόσο υπέβαλλε την παραίτησή της όπως αναφέρει η Daily Mail, ως ένδειξη σεβασμού στην οικογένειά της και το κόμμα της, το σοσιαλιστικό PSOE.

Η υπόθεση ξεσήκωσε κύμα πουριτανισμού και ταυτόχρονα αλληλεγγύης προς την δασκάλα και δημοτική σύμβουλο της πόλης Λος Γιεμπένες, κοντά στο Τολέδο.

Ο γολγοθάς της γυναίκας ξεκίνησε στις 8 Αυγούστου, όταν το βίντεο που είχε τραβήξει η ίδια με το κινητό τηλέφωνό της και προοριζόταν για τον σύζυγό της άρχισε να κυκλοφορεί μέσω της υπηρεσίας μηνυμάτων Whatsapp. Όπως υποστηρίζει, δεν ξέρει πώς κλάπηκε το βίντεο και ποιος το ανήρτησε στο Ίντερνετ.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης