Στο -17% πλέον ο Τραμπ από τον Μπάιντεν

Μεγάλη ήττα έρχεται για τον Ντόναλντ Τραμπ ενόψει των εκλογών της 3ης Νοεμβρίου, καθώς η ψαλίδα που τον χωρίζει από τον Τζο Μπάιντεν στις δημοσκοπήσεις όλο και ανοίγει περισσότερο.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση της Opinium Research για τον Guardian, ο Μπάιντεν προηγείται του Τραμπ σε εθνικό επίπεδο κατά 17 ποσοστιαίες μονάδες. Ειδικότερα, ο δημοκρατικός υποψήφιος συγκεντρώνει το 57% έναντι 40% του ρεπουμπλικάνου προέδρου των ΗΠΑ, ο οποίος μετά τις καταστροφικές για εκείνον μέρες που ακολούθησαν του θανάτου της Ρουθ Μπάιντερ Γκίνσμπουργκ, την κακή απόδοση του στο debate και την περιπέτεια που είχε με τον κορωνοϊό, δείχνει να μην μπορεί να κάνει τη μεγάλη επιστροφή που είχε ανάγκη, αντιθέτως καταρρέει στις δημοσκοπήσεις.

Η διαφορά των 17 μονάδων της δημοσκόπησης του Guardian είναι έως σήμερα η μεγαλύτερη, μια μονάδα πάνω από το 57%-41% που είχε δώσει το CNN στις αρχές του μήνα. Σύμφωνα με την μέτρηση της Opinium Research, ο Μπάιντεν μέσα στο Σεπτέμβριο κέρδισε 5 μονάδες από τους αναποφάσιστους ψηφοφόρους.

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης