Σουίτα στο παλάτι της βασιλικής οικογένειας του Τζαϊπούρ νοικιάζεται μέσω Airbnb

Την ευκαιρία να ζήσουν σαν μαχαραγιάδες προσφέρουν στο κοινό τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Τζαϊπούρ, στο Ρατζαστάν την Ινδίας, παραχωρώντας για βραχυχρόνια μίσθωση μία σουίτα στο παλάτι τους, μέσω της πλατφόρμας Airbnb.

Το παλάτι στην πόλη Τζαϊπούρ χτίστηκε το 1727, ενώ σε αυτό έχουν φιλοξενηθεί διάσημες προσωπικότητες, όπως ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον, η Τζάκι Κένεντι και η πριγκίπισσα Νταϊάνα, σύμφωνα με το CNN.

Η σουίτα Gudliya θα είναι διαθέσιμη προς ενοικίαση από τις 23 Νοεμβρίου 2019, αντί 7.250 ευρώ τη βραδιά.

Στους επισκέπτες θα διατεθεί αυτοκίνητο με σοφέρ από τη στιγμή που θα πατήσουν το πόδι τους στο αεροδρόμιο, αλλά και προσωπικός μπάτλερ.


AIRBNB
 

Στο εσωτερικό της σουίτας οι επισκέπτες θα βρουν βασιλικά διακοσμημένους εσωτερικούς χώρους, ενώ θα τρώνε όπως οι βασιλείς και θα έχουν τη δυνατότητα να καθίσουν είτε στους κήπους του παλατιού, είτε στην ιδιωτική βεράντα με θέα την οροσειρά του Αραβάλι.

Η σουίτα Gudliya, που βρίσκεται σε έναν από τους ιδιωτικούς τομείς του βασιλικού παλατιού, περιλαμβάνει δικό της σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο, και ακόμη και ιδιωτική εσωτερική πισίνα.

Όσο για τα έσοδα, θα ενισχύσουν το ίδρυμα Princess Diya Kumari Foundation, το οποίο στηρίζει γυναίκες που ασχολούνται με τη γεωργία και την οικοτεχνία στο Ρατζαστάν.


AIRBNB
 

Ο μαχαραγιάς Σάουι Παντμάναμπχ Σινγκ δήλωσε ενθουσιασμένος για τη συνεργασία με την Airbnb, με στόχο «να αναβιώσει το μεγαλείο του Ρατζαστάν για ταξιδιώτες απ' όλο τον κόσμο», όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή του.

«Τα ταξίδια μου με την Airbnb με κάνουν να νιώθω πολύ ευπρόσδεκτος σε νέες πόλεις και πολιτισμούς και χαίρομαι που θα μοιραστούμε την εμπειρία της πεμπτουσίας της ινδικής φιλοξενίας με άλλους», συμπλήρωσε.

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης