Σέξι... γκάφα με τον Κιμ Γιονγκ Ουν αθελά του πρωταγωνιστή

Γκάφα ολκής από το ΚΚ Βόρειας Κορέας. Ένα σκωπτικό άρθρο αμερικάνικου περιοδικού για τον πιο σέξι άνδρα - εν προκειμένω τον ηγέτη της χώρας Κιμ Γιόνγκ - έγινε πιστευτό και ανέβηκε στην ιστοσελίδα του κόμματος!

Χωρίς να αντιληφθεί ότι πρόκειται για ψεύτικο ρεπορτάζ, η εφημερίδα Λαϊκή Ημερησία δημοσίευσε μία φωτογραφία του στην ιστοσελίδα της ως φόρο τιμής στον 29χρονο βορειοκορεάτη ηγέτη με τον τίτλο "Ο ανώτατος ηγέτης της Βόρειας Κορέας ανακηρύχθηκε ο «πιο σέξι άνδρας» από το περιοδικό Onion για το 2012".

Η εφημερίδα, μάλιστα, επικαλέστηκε το πλαστό ρεπορτάζ του περιοδικού με το εξής σχόλιο: "Με την ακαταμάχητη ομορφιά του, το στρογγυλό του πρόσωπο, την αγορίστικη γοητεία και το δυνατό και ρωμαλέο του σώμα, αυτός ο ηγέτης δεν θα μπορούσε παρά να είναι το όνειρο κάθε γυναίκας. Ευλογημένος με τον αέρα της εξουσίας, ο Κιμ έκανε τους συντάκτες του περιοδικού να τον προτιμήσουν μεταξύ των υποψηφίων και για τις στυλιστικές του προτιμήσεις, το κούρεμά του και φυσικά το διάσημο χαμόγελό του".

Ο Κιμ Γιόνγκ Ουν ανακηρύχθηκε επισήμως ανώτατος ηγέτης της χώρας ύστερα από την κηδεία του πατέρα του, Κιμ Γιόνγκ Ιλ, πέρυσι.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης