Πρωτοφανές: Δίνει 10 εκατ. δολάρια για να αγοράσει μόνο για τον εαυτό του το νέο άλμπουμ του K. West

33χρονος ιδρυτής και πρώην διευθύνων σύμβουλος της φαρμακοβιομηχανίας Turing, Martin Shkreli, που Αύξησε σε αδαινόητα ύψη φάρμακο για το AIDS και κατηγορήθηκε για παράνομες οικονομικές ενέργειες που είχε κάνει στο παρελθόν, θέλησε να εξαγοράσει το νέο άλμπουμ του Kanye West για το ποσό των 10 εκατ. δολαρίων.

O Shkreli, που αρέσκεται στο να σοκάρει την κοινή γνώμη και να γίνεται θέμα συζήτησης, έκανε την πρόταση στον Αμερικανό ράπερ, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter και ζητούσε ως αντάλλαγμα η νέα του δισκογραφική δουλειά, «The Life of Pablo», να μην κυκλοφορήσει για το κοινό. «Kanye μπορώ έστω και την τελευταία στιγμή να εξαγοράσω το άλμπουμ σου για να μην κυκλοφορήσει;», έγραψε στο Twitter.

Στη συνέχεια δημοσίευσε την επιστολή που έστειλε στον ράπερ. Μεταξύ άλλων αναφέρει:«Ήμουν θαυμαστής της μουσικής σου για πολλά χρόνια και ειδικά το άλμπουμ σου '' '' με ενέπνευσε να πετύχω σε νεαρή ηλικία....Σου ζητώ, αντί να πουλήσεις το άλμπουμ σου στους χιλιάδες σου θαυμαστές, να το πουλήσεις μόνο σε μένα, για 10 εκατ. δολάρια. Πιστεύω ότι εσύ και οι συνεργάτες σου, θα βρείτε ελκυστική την προσφορά μου».

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης