Πνεύμα και σαρξ σε σφοδρή σύγκρουση στο Βένις Μπιτς (Λος Άντζελες)

Μπένις Μπιτς

Σπασίκλες εναντίον μποντιμπιλντεράδων! Πού; Στην παραλιακή Βένις Μπιτς στο Λος Άντζελες. Στην φημισμένη αυτή παραλιακή η εταιρεία Google, αγοράζει το ένα ακίνητο μετά το άλλο με σκοπό να μετα μορφώσει στο άμεσο μέλλον την περιοχή. Εκεί όμως υπάρχει και το μυθικό γυμναστήριο Γκολντς, που αποτελεί παγκόσμιο σημείο αναφοράς για όσους ασκούνται με το μπόντιμπίλτινγκ. Ένα μόνο να ξέρετε. Εκεί γυμναζόταν ο Άρνολτ Σβαρτζνέγκερ!

Η Google αγοράζει και νοικιάζει δεκάδες ακίνητα στην περιοχή πλησιάζοντας επικίνδυνα το κτίριο που στεγάζει το Γκολντς. Οι αθλητές φοβούνταο ότι οι... σπασίκλες "έρχονται να εκδικηθούν όσους έχουν κορμιά που αυτοί δεν θα αποκτήσουν ποτέ". Στο μεταξύ πράγματι η Βένις Μπιτς αλλάζει. Ο παλιός μικρόκοσμος της που τον αποτελούσαν πλανόδιοι, καλλιτέχνες του δρόμου, συμμορίες και φυσικά υπεργυμνασμένοι ασφυκτιούν από τους νεοφερμένους γιάπις.

Τι λέει για όλα αυτά ο ίδιος ο Άρνολτ Σβαρτζενέγκερ που δεν έφυγε ποτέ από την Βένις Μπιτς; Δυστυχώς είναι με τους... σπασίκλες. Κλείνει ένα παλιό γυμναστήριο για να το μετατρέψει σε εμπορικό κέντρο με ακριβά ρούχα. Οι σπασίκλες μοιάζουν ανίκητοι έστω και αν είναι... αγύμναστοι!

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης