Ο 38χρονος Μπέκαμ θα παίξει μπάλα και του χρόνου

Ο Ντέϊβιντ Μπέκαμ είναι... επιχείρηση, αλλά όχι μόνο αυτό. Τώρα στο Παρίσι είναι το καθημερινό θέμα των περισσοτέρων εκεί. Και ο Μπέκαμ αναμένεται να παίξει μπάλα και του χρόνου.

Ο 38χρονος διεθνής μέσος κατάφερε με την παρουσία του να κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων, ακόμα και των πλέον δύσπιστων όπως ο ιταλός τεχνικός της ομάδας κ. Κάρλο Αντσελότι ο οποίος πριν από τρεις μήνες είχε δηλώσει ότι «δεν ξέρω σε ποια κατάσταση βρίσκεται ο Ντέιβιντ, όμως πρέπει να γνωρίζει ότι στην ομάδα μου θα παίζουν όσοι θα μπορούν να τρέχουν και να μάχονται ανεξάρτητα από το όνομα και την καριέρα τους».

 Σήμερα ο πρώην τεχνικός της Μίλαν μιλάει για τον Μπέκαμ με διαφορετικό τρόπο: «Εχω ήδη εισηγηθεί την παραμονή του για επιπλέον μία σεζόν. Είναι ένας καταπληκτικός επαγγελματίας, μία τρομερή προσωπικότητα στα αποδυτήρια και ένας ποδοσφαιριστής που παραμένει σε εξαιρετικό επίπεδο και μας βοηθάει ουσιαστικά όταν αγωνίζεται. Ο Ντέιβιντ λατρεύει αυτό που κάνει, το μόνο που τον νοιάζει είναι να παίζει ποδόσφαιρο» τόνισε ο κ. Αντσελότι.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης