Ο Σον Πεν δίπλα στον Τσάβες σε πολιτική προεκλογική ομιλία

Ο διάσημος χολιγουντιανός αστέρας Σον Πεν βρέθηκε χθες στη Βενεζουέλα για να στηρίξει τον πρόεδρο Ούγκο Τσάβες, στην προεκλογική του εκστρατεία. Τι κι αν ο 58χρονος Τσάβες έχει επανειλημμένα κηρύξει τον πόλεμο στις ΗΠΑ σε επίπεδο δηλώσεων, ο Σον Πεν τον στηρίζει σταθερά.

Αλλωστε, και ο ίδιος ο ηθοποιός έχει στο παρελθόν πολλές φορές καταφερθεί εναντίον του αμερικανικού «ιμπεριαλισμού», ενώ φέρεται να διατηρεί στενές φιλικές σχέσεις όχι μόνο με τον Τσάβες αλλά και με τους αδελφούς Κάστρο στην Κούβα.

«Ευχαριστούμε πολύ που μας επισκέφθηκες ξανά, αγαπημένε φίλε», δήλωσε καταχειροκροτούμενος ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, απευθυνόμενος στον Αμερικανό ηθοποιό που είχε στο πλευρό του κατά τη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης στην πόλη Βαλένθια.

«Είμαστε όλοι Αμερικανοί, από τον Βορρά, το κέντρο και τον Νότο, να ζήσει η αμερικανική ήπειρος», συνέχισε σε πανηγυρικό τόνο ο 58χρονος Τσάβες, ο οποίος πρόκειται στις 7 Οκτωβρίου να διεκδικήσει μια νέα εξαετή θητεία στην προεδρία ενάντια στον έτερο υποψήφιο Ενρίκε Καπρίλες.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης