Ο πρώην διευθυντής επικοινωνίας του Τραμπ θέλει να αποτρέψει την επανεκλογή του

Όταν ο Ντόναλντ Τραμπ τον Ιούλιο του 2017 αποφάσιζε να ορίσει νέο διευθυντή επικοινωνίας τον Άντονι Σκαραμούτσι προκάλεσε τόσο έντονες αντιδράσεις στους κόλπους του Λευκού Οίκου, ώστε να αποχωρήσει από τον κύκλο των συνεργατών του ο έως τότε εκπρόσωπος Τύπου, Σον Σπάισερ και να παραιτηθεί ο προσωπάρχης, Ρέινς Πρίμπους. Τελικά ο Σκαραμούτσι άντεξε στη θέση μόλις... 11 ημέρες σήμερα στρέφεται εναντίον του Αμερικανού προέδρου. 

Ο Σκαραμούτσι έχει συστήσει μία επιτροπή πολιτικής δράσης, που έχει ως στόχο να εμποδίσει την επανεκλογή του Τραμπ και όπως επισημαίνει σε άρθρο- γνώμης στους Financial Times στόχος της εναντίωσής του στον Αμερικανό πρόεδρο είναι να «σώσει την φιλελεύθερη τάξη πραγμάτων». 

Δηλώνει μετανιωμένος που είχε στηρίξει στο παρελθόν τον Τραμπ έχοντας μάλιστα πει ότι θα βοηθήσει και την εκστρατεία επανεκλογής του 2020.

Τις τελευταίες εβδομάδες έχει εντείνει την κριτική του και αυτό έχει να κάνει, όπως εξηγεί, με την συμπεριφορά του Ντόναλντ Τραμπ απέναντι στους συμμάχους του στο ΝΑΤΟ.  

«Ο οξύθυμος αυτός ναρκισσιστής πιστεύει ότι μπορεί μόνος του να διορθώσει τη Συνθήκη» γράφει αναφερόμενος σοτ ΝΑΤΟ. «Τώρα ανάλογα με τις διαθέσεις του, φαίνεται πως προσπαθεί να καταστρέψει την διατλαντική συνεννόηση» προσθέτει. 

Ο Τραμπ απάντησε με ανάρτησή του στο Twitter ότι πρόκειται για έναν πρώην αποτυχημένο υπάλληλο, που απολύθηκε λόγω ανικανότητας. Σημείωσε δε ότι κανείς δεν θα τον ήξερε, εάν δεν τον είχε συναντήσει εκείνος.

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης