Ο... κοιμισμένος Μουμπάρακ άγνωστο αν άκουσε την ποινή των ισοβίων!

Γλύτωσε την θανατική ποινή ο Χόσνι Μουμπάρακ πρώην πρόεδρος της Αιγύπτου που δικαζόταν για τον θάνατο 850 διαδηλωτών. Δεν είναι βέβαιο πάντως ότι... χάρηκε γι αυτό δεδομένου ότι είναι σε κακή φυσική και νοηματική κατάσταση λόγω επιβαρυμένης υγείας.

Το δικαστήριο ανακοίνωσε επίσης ποινές και κατά των υιών Μουμπάρακ, Αλάα και Γκαμάλ, καθώς και του πρώην υπουργού Εσωτερικών Χαμπίμπ ελ-Αντλι και έξι πρώην συνεργατών του στο υπουργείο για τη συμμετοχή τους στις επιχειρήσεις καταστολής στις οποίες σκοτώθηκαν οι 850 διαδηλωτές.

Σε όλη τη διάρκεια της δίκης που άρχισε στις 3 Αυγούστου 2011, ο Μουμπάρακ έδειχνε κοιμισμένος πάνω σε φορείο και φρουρείτο από αστυνομικούς. Όσον αφορά στην υγεία του, ακούγονται διάφορες φήμες όπως ότι πάσχει από καρδιακά προβλήματα ή από καρκίνο όπως είχε βεβαιώσει ο δικηγόρος του αλλά είχε διαψεύσει το υπουργείο Υγείας.

Ο πρώην πρόεδρος έφθασε με ελικόπτερο από το στρατιωτικό νοσοκομείο όπου κρατείται. Πάνω σε φορείο και φορώντας μαύρα γυαλιά διακομίσθηκε σε ασθενοφόρο το οποίο και τον μετέφερε στη δικαστική αίθουσα.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης