Ο Ζεεχόφερ θέλει πιο δεξιά τη Γερμανία - Τι λέει για Ισλάμ

«To ισλάμ δεν ανήκει στη Γερμανία» δηλώνει ο Χορστ Ζέεχοφερ και απειλεί να ρίξει την Μέρκελ. Η γερμανίδα καγκελάριος προσπαθεί να βρει μια λύση στο μεταναστευτικό, όμως απειλεί τη συνοχή της κυβέρνησής της, ο ηγέτης του αδελφού κόμματος, των Βαυαρών Χριστιανοκοινωνιστών, και υπουργός Εσωτερικών επιμένει στις θέσεις του.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εφημερίδα Passauer Neue Presse, ο άνθρωπος που θέλει να σπρώξει την χώρα δεξιότερα προειδοποιεί την Μέρκελ να μην τον διώξει με αφορμή τη διαφωνία τους για το άσυλο.

«Εάν απολύσεις με αυτήν τη δικαιολογία έναν υπουργό που ενδιαφέρεται για την ασφάλεια και την τάξη στη χώρα του, θα είναι παγκόσμια πρώτη. Είμαι πρόεδρος των Χριστιανοκοινωνιστών, ενός εκ των τριών κομμάτων συνασπισμού και ενεργώ με την πλήρη υποστήριξη του κόμματός μου. Εάν η καγκελαρία δεν είναι ευχαριστημένη με τη δουλειά του υπουργού Εσωτερικών, τότε θα πρέπει να διαλύσει τον συνασπισμό».

Ο Ζέεχοφερ αρνήθηκε ότι το κόμμα του βρίσκεται σε αντιπαράθεση με τους Χριστιανοδημοκράτες λόγω των εκλογών που θα γίνουν στη Βαυαρία τον Οκτώβριο.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης