Ο ανύπαρκτος Ολάντ ψελλίζει περί λιτότητας...

Ο Ολάντ... μίλησε! Απών και με τις δημοσκοπήσεις να τον καταδικάζουν σε πρωτοφανή χαμηλά ποσοστά. ο γάλλος πρόεδρος θυμήθηκε να μιλήσει για την λιτότητα.

"Η παραμονή στη λιτότητα, καταδικάζει την Ευρώπη σε έκρηξη» και ενθαρρύνει την άνοδο των λαϊκιστικών κινημάτων, προειδοποίησε ο Φρανσουά Ολάντ.

«Το ότι οι ευρωπαϊκές χώρες οφείλουν να είναι αυστηρές, το καταλαβαίνω απόλυτα, το να παραμένουν όμως στη λιτότητα, όχι, είναι σαν να καταδικάζουμε την Ευρώπη σε έκρηξη», σημείωσε, σε ένα σαφές μήνυμα προς τη Γερμανία και τις χώρες-μέλη της ευρωζώνης, όπως η Αυστρία και η Ολλανδία που συνεχίζουν να τηρούν σκληρή γραμμή έναντι των χωρών του νότου.

«Δεν θα κάνω μια πολιτική που οδηγεί την Ευρώπη στη λιτότητα», υποσχέθηκε ο αρχηγός του γαλλικού κράτους, προσθέτοντας: «Δεν θέλω η Ευρώπη να είναι ένα αναμορφωτήριο».

Η δημοτικότητα του Γάλλου προέδρου σημείωσε περαιτέρω πτώση, καθώς το 51% των ερωτηθέντων σε δημοσκόπηση, η οποία δόθηκε στη δημοσιότητα σήμερα, δήλωσε ότι είναι ένας "κακός πρόεδρος". Μόλις το 22% των ερωτηθέντων έδωσε υψηλή βαθμολογία στον σοσιαλιστή πρόεδρο.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης