Ομπάμα: Θα χρειαστούν κάποια χρόνια για να λυθεί η κρίση

"Δεν με ψηφίσατε για να σας πω αυτά που θέλετε να ακούσετε. Με ψηφίσατε για να σας πω την αλήθεια. Και η αλήθεια είναι ότι θα χρειαστούν μερικά χρόνια προκειμένου να επιλυθούν τα προβλήματα, τα οποία έχουν συσσωρευτεί εδώ και αρκετές δεκαετίες", δήλωσε ο Ομπάμα μιλώντας στο συνέδριο των Δημοκρατικών που του έδωσαν το χρίσμα του υποψηφίου.

Σύμφωνα με το Reuters, στόχος του Ομπάμα είναι να δημιουργηθούν περισσότερες από ένα εκατομμύριο θέσεις εργασίας μέχρι το 2016. Η ομιλία του Μπαράκ Ομπάμα έσπασε επίσης το ρεκόρ κυκλοφορίας στο Twitter για ένα πολιτικό γεγονός, ανακοίνωσε η υπηρεσία.

Στο πλευρό του Μπ. Ομπάμα τάχθηκε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον με μια 50λεπτη ομιλία του υπέρ του απερχόμενου προέδρου ζητώντας το χρίσμα των Δημοκρατικών για τον Ομπάμα στις προεδρικές εκλογές της 6ης Νοεμβρίου.

Ο Μπαράκ Ομπάμα υποσχέθηκε στον αμερικανικό λαό ένα καλύτερο μέλλον κατά την ομιλία του στο Συνέδριο των Δημοκρατικών που ολοκληρώθηκε στην πόλη Σάρλοτ της βόρειας Καρολίνας.

«Ο δρόμος που προσφέρουμε μπορεί να είναι δυσκολότερος αλλά θα οδηγήσει σε ένα καλύτερο μέλλον. Και σας ζητώ να επιλέξετε αυτό το μέλλον» τόνισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης