Οι ΗΠΑ "δολοφονούν" τους αθώους μετανάστες στην Μεσόγειο

Πίσω από τους αμέτρητους πνιγμούς αθώων ανθρώπων στη Μεσόγειο, κρύβονται ευθέως οι ΗΠΑ. Αυτές "βουλιάζουν" ένα -ένα τα σαπιοκάραβα των δουλεμπόρων στέλνοντας καθημερινά στους υγρούς τάφους παιδιά, γυναίκες, νέους ανθρώπους.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι ΗΠΑ αποφάσισαν να ρίξουν τον Σαντάμ Χουσείν στο Ιράκ, τον Καντάφι στην Λιβύη και τον Άσαντ στην Συρία έχοντας στο μυαλό τους να εγκαθιδρύσουν δημοκρατίες δυτικού τύπου. Σαντάμ και Καντάφι δολοφονήθηκαν μέσα στο χάος που δημιουργήθηκε στις χώρες τους ενώ ο Άσαντ άντεξε. Και οι τρεις απεδείχθη ότι ήσαν κυβερνήτες - εγγυητές σταθερότητας, έστω σαν δικτάτορες (Αραβικού τύπου).

Η παρέμβαση των ΗΠΑ ήταν οδυνηρά καταστροφική. Γεννήθηκε το κίνημα των τζιχαντιστών που υπενθύμισε σε όλους μας ότι ο Μεσαίωνας είναι πάντα εδώ. Ξεκίνησαν εμφύλιοι που κατέστρεψαν τον κοινωνικό ιστό των χωρών αυτών.

Μόνο στην Συρία έχουμε 240.000 νεκρούς και 1.000.000 μετανάστες. Και τέλος χιλίαδες άνθρωποι κατευθύνονται προς την Ευρώπη λες και είναι λύση να αφήσουν τα σπίτια τους για να ζουν άστεγοι, στις πλατείες πόλεων της ευρωζώνης.

Το δυστύχημα είναι ότι πέραν των ΗΠΑ η Ευρώπη κοιμάται μακαρίως. Δεν γνωρίζουν οι ηγέτες της ότι η λύση είναι μια; Να διορθωθεί το έγκλημα των αμερικανών και να επιστρέψει η ειρήνη και η ομαλότητα εκεί απ΄  όπου την αφαίρεσαν; 

Όσο για τις ΗΠΑ, στον μακρύ κατάλογο των αποτυχημένων χειρισμών τους τέτοιο προηγούμενο δεν υπάρχει: Διέλυσαν την ζώνη της Μεσογείου και τώρα σαν απλοί θεατές παρακολουθούν λες και δεν ξέρουν τίποτε για το έγκλημα.

               ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης