Μπερλουσκόνι: Θα ξαναρχίσω τα... πάρτυ!

Μπερλουσκόνι

"Θα ξαναρχίσω τα πάρτυ" δήλωσε σε δικαστήριο ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, αιφνιδιάζοντας τους δικαστές που δεν περίμεναν να εμφανιστεί στη δίκη για την περιβόητη υπόθεση "Ρούμπι"..

"Τελευταία, με όσα έτυχαν, δεν οργάνωσα τέτοιου είδους γιορτές, αλλά εννοώ να ξαναρχίσω σύντομα", είπε ο μεγιστάνας πρώην πρωθυπουργός, σύμφωνα με τον οποίο "βοηθά οικονομικά τις κοπέλες που καταστράφηκαν από την δικαστική αυτή υπόθεση, διότι κανείς, πλέον, δεν τους προσφέρει δουλειά και έχασαν ακόμη και τους αρραβωνιαστικούς τους".

Ο Μπερλουσκόνι είπε επίσης ότι "δεν πλήρωσε ποτέ του γυναίκες για να κάνει σεξ, και οι εισαγγελείς δεν θα αποδείξουν το αντίθετο, μπορούν να κάνουν όσες έρευνες θέλουν".

Σε ό,τι αφορά την Ρούμπι, η οποία φέρεται να γνώρισε τον Μπερλουσκόνι όταν ήταν ακόμη ανήλικη, ο ίδιος δήλωσε ότι "το μόνο που έκανε ήταν να πληροφορήσει την διεύθυνση αστυνομίας του Μιλάνου, όταν η κοπέλα αυτή φερόταν να είναι συγγενής του πρώην Αιγύπτιου προέδρου Χόσνι Μουμπάρακ".

Όπως αποδείχθηκε, η κοπέλα, η οποία δεν είναι καν Αιγύπτια, οδηγήθηκε σε αστυνομικό τμήμα της ιταλικής συμπρωτεύουσας, με κατηγορία περί κλοπής πριν από τρία χρόνια, ο Μπερλουσκόνι τηλεφώνησε ασκώντας πιέσεις για να αφεθεί ελεύθερη, επικαλούμενος την υποτιθέμενη συγγένειά της με τον τότε Αιγύπτιο πρόεδρο.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης