Μίμι Άλφορντ: Η κρυφή ερωμένη του JFK

Κένεντι-Άλφορντ

Το 1962 η Μίμι Άλφορντ ήταν μόλις 19 ετών και εργαζόταν στον Λευκό Οίκο, όταν ο πρόεδρος Κένεντι την παρέσυρε στην κρεβατοκάμαρα της Τζάκι Κένεντι και έκαναν σεξ. Σήμερα η 69χρονη πια Άλφοrντ θυμάται μέσα από τις σελίδες βιβλίου της ότι ο 45χρονος τότε πρόεδρος ήταν "άλλοτε τρυφερός, άλλοτε αδιάφορος και άλλοτε προκλητικός.

Η Άλφορντ μεταξύ άλλων γράφει στο βιβλίο της ότι ο Κένεντι είχε μανία με την καθαριότητα αλλάζοντας πουκάμισο 6 φορές την ημέρα, ενώ στην κρίση του Κόλπου των Χοίρων τον άκουσε να λέει: "Καλύτερα να δω τα παιδιά μου κόκκινα παρά νεκρά".

Τουλάχιστον αυτά υποστηρίζει η «πρωταγωνίστρια» Μίμι Αλφορντ στο αυτοβιογραφικό βιβλίο που πρόκειται να κυκλοφορήσει αύριο στις ΗΠΑ με τον τίτλο: «Μια Φορά και ένα Μυστικό: Η σχέση μου με τον Τζον Φ. Κένεντι και όσα ακολούθησαν».


Μέσα από τις σελίδες του εν λόγω αναγνώσματος, η 69χρονη σπάει τη σιωπή της έπειτα από σχεδόν μισό αιώνα και αφηγείται με άκρως πιπεράτες λεπτομέρειες όσα η ίδια έζησε ως κρυφή ερωμένη του JFK την περίοδο 1962-1963.

Καλοκαίρι του 1962. Εκείνη 19 χρονών και εκείνος 45. Εκείνη μαθητευόμενη στο Γραφείο Τύπου του Λευκού Οίκου. Εκείνος παντρεμένος με τρία παιδιά.

Στο βιβλίο της η -σήμερα 69χρονη γιαγιά- Μίμι Αλφορντ ανακαλεί και κάποιες περισσότερο σκοτεινές εμπειρίες που έζησε δίπλα στον Κένεντι. Μεταξύ άλλων, υποστηρίζει πως ο πρόεδρος την πίεσε να πάρει ναρκωτικά κατά τη διάρκεια ενός πάρτι στο Χόλιγουντ, με αποτέλεσμα αυτή να «πανικοβληθεί» και «να βγει κλαίγοντας από το δωμάτιο». Ωστόσο, η ιστορία που μάλλον σοκάρει περισσότερο είναι εκείνη που παρουσιάζει τον Τζον Κένεντι να αναγκάζει τη 19χρονη να κάνει έρωτα σε έναν συνεργάτη του.

«Ο κύριος Πάουερς φαίνεται λίγο σφιγμένος. Θα ήθελες να τον φροντίσεις;», φέρεται να είπε ο JFK στην Αλφορντ ένα μεσημέρι που οι δύο τους κολυμπούσαν στην πισίνα του Λευκού Οίκου. Η 69χρονη θυμάται: «Ηξερα ακριβώς τι εννοούσε. Με προκαλούσε να κάνω στοματικό σεξ στον Ντέιβ Πάουερς (σ.σ.: «δεξί χέρι» του Κένεντι). Δεν πιστεύω ότι ο πρόεδρος πίστευε ότι θα το έκανα, αλλά ντρέπομαι να πω ότι πράγματι το έκανα. Ο πρόεδρος παρακολουθούσε σιωπηλά». Μάλιστα, η Αμερικανίδα υποστηρίζει πως ο JFK της είχε ζητήσει να προσφέρει παρόμοια «χαλάρωση» και στον αδελφό του, Τεντ, αλλά εκείνη αρνήθηκε.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης