Μία νεκρή και επτά τραυματίες από ανταλλαγή πυρών στο Σιάτλ

Μια γυναίκα σκοτώθηκε και άλλοι επτά άνθρωποι τραυματίστηκαν σε ανταλλαγή πυρών στο κέντρο τoυ Σιάτλ των ΗΠΑ, όπως ανακοίνωσαν η αστυνομία και το ιατρικό κέντρο όπου έχουν διακομιστεί τα θύματα.

«Αστυνομικοί διενεργούν έρευνα για μια επίθεση με τη χρήση όπλου» που διαπράχθηκε σε κεντρική συνοικία της πόλης, είχε γνωστοποιήσει νωρίτερα η αστυνομική διεύθυνση του Σιάτλ μέσω Twitter,κάνοντας λόγο για «πολλά θύματα». Η ίδια υπηρεσία ανακοίνωσε πως αστυνομικοί «αναζητούν τον ύποπτο, που τράπηκε σε φυγή».

Η αρχηγός της αστυνομίας του Σιάτλ, Κάρμεν Μπεστ, δήλωσε στον Τύπο ότι μια γυναίκα σκοτώθηκε και πολλοί άλλοι άνθρωποι τραυματίστηκαν.

Αυτόπτης μάρτυρας που επικαλούνται διάφορα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφερε πως είδε δύο άνδρες να καβγαδίζουν έντονα πριν αρχίσουν να ανταλλάσσουν πυρά, χτυπώντας διερχόμενους.

Οι επτά τραυματίες, ανάμεσά τους ένα αγόρι εννέα ετών, εισήχθησαν στο Ιατρικό Κέντρο Χάρμπορβιου. Μια γυναίκα 55 ετών, που χτυπήθηκε στην κοιλιακή χώρα, και το αγοράκι, που τραυματίστηκε στο πόδι, βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση, διευκρίνισε η Σούζαν Γκρεγκ, εκπρόσωπος του ιατρικού κέντρου. Τα υπόλοιπα πέντε θύματα, όλα τους άνδρες, βρίσκονται σε σταθερή κατάσταση.

Το περιστατικό, που εκτυλίχθηκε κοντά σε εστιατόριο γνωστής αλυσίδας είναι το τρίτο παρόμοιο που καταγράφεται μέσα σε δύο ημέρες στη συνοικία.

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης