Λεωφορείο των Ολυμπιακών Αγώνων που μετέφερε δημοσιογράφους και εκτελούσε τακτά δρομολόγια σκότωσε ποδηλάτη

Λεωφορείο των Ολυμπιακών Αγώνων

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας ποδηλάτης έπειτα από σύγκρουση με λεωφορείο των Ολυμπιακών Αγώνων, το οποίο μετέφερε διαπιστευμένους δημοσιογράφους και εκτελούσε τακτά δρομολόγια στο ανατολικό Λονδίνο την Τετάρτη το απόγευμα, όπως ανακοίνωσε η Σκότλαντ Γιάρντ. 

Ο ποδηλάτης, ο οποίος υπολογίζεται ότι ήταν περίπου 30 ετών, άφησε την τελευταία του πνοή στον τόπο του δυστυχήματος, στην περιοχή Χάκνεϊ του Λονδίνου, αν και στο σημείο έσπευσαν αμέσως ασθενοφόρο και ελικόπτερο, αλλά δυστυχώς ο άτυχος άνδρας εξέπνευσε λίγη ώρα μετά . Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας του Λονδίνου, το ατύχημα ερευνάται από την ομάδα του τμήματος της τροχαίας.

Φυσικά η είδηση έχει προκαλέσει σοκ στο Λονδίνο, τόσο σε επίπεδο αθλητών που πηγαινοέρχονται με αυτά τα λεωφορεία, όσο και των διοργανωτών. Το δυστύχημα συνέβη κοντά στις εγκαταστάσεις του χόκεϊ και τα γήπεδα όπου θα γίνουν οι Παραολυμπιακοί Αγώνες του τένις.

Παράλληλα, η αστυνομία του Λονδίνου ανακοίνωσε πως κανένας από τους επιβαίνοντες στο λεωφορείο δεν τραυματίστηκε, ενώ εξαιτίας του τραγικού αυτού συμβάντος διακόπηκαν όλες οι μεταφορές από και προς το Ολυμπιακό πάρκο για περισσότερο από δύο ώρες.

Πηγή: 
http://molonoti.gr/ με πληροφορίες από Βήμα

Δείτε επίσης