Λεβίνσκι: Ο Κλίντον λάτρευε το... ομαδικό σεξ

Ο Μπιλ Κλίντον είχε ακόρεστη επιθυμ'ια για ομαδικό σεξ με την χρήση... βοηθημάτων! Ποιος το λέει αυτό; Η γυναίκα που ως νεαρή μαθητευόμενη στο Λευκό Οίκο το 1998 κόντεψε να γίνει η αιτία για να χάσει ο τότε πρόεδρος Μπιλ Κλίντον, το αξίωμά του. Η ερωμένη του Μόνικα Λεβίνσκι.

Η Λεβίνσκι φέρεται να έχει επαφές με διάφορους εκδοτικούς οίκους για ένα «πολλά υποσχόμενο» βιβλίο που λέγεται ότι θα μπορούσε να της αποφέρει έως και 12 εκατομμύρια δολάρια.

Στο ροζ ανάγνωσμα, το οποίο έχει όλες τις προϋποθέσεις για να γίνει ανάρπαστο, η Λεβίνσκι σκοπεύει να περιγράψει τις ερωτικές της επαφές με τον Μπιλ Κλίντον, την «ακόρεστη επιθυμία του για ομαδικό σεξ, για όργια και την χρήση σεξουαλικών βοηθημάτων παντός τύπου» όπως αναφέρει ένας φίλος της Λεβίνσκι στο National Enquirer.

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις στις οποίες έχουν προχωρήσει οι φίλοι της, η Λεβίνσκι δεν θα παραλείψει να αναλύσει και τους τρόπους με τους οποίους ο Μπιλ Κλίντον αναφερόταν στην σύζυγό του Χίλαρι, περιγράφοντάς την ως ψυχρή, καθώς και το πώς αστειευόταν για «την ανύπαρκτη σεξουαλική της ζωή».

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης