Καταρρέουν οι ΗΠΑ αν δεν δανείζονται... Τι θα συμβεί

Οι ΗΠΑ ζουν με δανεικά. Αν σταματήσουν να δανείζονται - πράγμα που θα συμβεί αν δεν επεκταθεί το όριο δανειοδότησης της χώρας - τότε σε 24 μόλις ώρες θα συμβούν τα παρακάτω απίστευτασ : 
- Στο υπουργείο Άμυνας, το ήμισυ των 800.000 πολιτικών υπαλλήλων του Πενταγώνου, που είναι ο μεγαλύτερος εργοδότης του δημοσίου τομέα θα τεθεί σε άδεια άνευ αποδοχών. Οι καθαρά στρατιωτικές μονάδες θα συνεχίσουν να λειτουργούν, αλλά οι μάχιμοι θα πληρώνονται με καθυστέρηση .
- Τα 368 εθνικά πάρκα και μουσεία θα κλείσουν καθώς και τα μεγάλα μουσεία της τέχνης και της ιστορίας όπως και ο ζωολογικός κήπος στην Ουάσιγκτον .
- Το 95 % από τους περίπου 16.000 υπαλλήλους του Οργανισμού Περιβάλλοντος ( EPA ) ,που είναι υπεύθυνος για τους περιβαλλοντικούς κανονισμούς και τη ρύπανση , θα πρέπει να σταματήσει την εργασία του.
-Προβλήματα θα προκύψουν και στις θεωρήσεις διαβατηρίων. Κατά την τελευταία δημοσιονομική κρίση, η οποία διήρκεσε συνολικά τέσσερις εβδομάδες το 1995/1996 , η επεξεργασία 500.000 αιτήσεων θεώρησης και 200.000 αιτήσεων για διαβατήρια ανεστάλη.
-Τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας και τα ιατρικά ερευνητικά κέντρα, παύουν να αποδέχονται νέους ασθενείς για πειραματικές θεραπείες .
-Οι περισσότερες ομοσπονδιακές υπηρεσίες θα δουν τους αριθμούς των υπαλλήλων τους να μειώνονται κατά περισσότερο από 80 %.
Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης