Η πανδημία του κορωνοϊού και το δίκτυο G5

Βιντεάκι 10 λεπτών δείχνει εναν επιστήμονα ονόματι Duke Mile να εξηγεί σε ένα απροσδιόριστο ακροατήριο, γιατί η πανδημία του κορωνοϊού οφείλεται στο δίκτυο... G5!

Ο τύπος εξηγεί αρχικά ότι οι ιοί είναι, αντίδραση των κυττάρων μας που τους αποβάλλουν για να εξυγιανθούν όταν εξωτερικές συνθήκες τα δηλητηριάζουν.

Μετά αναφέρεται στην πανδημία του 1918 (ισπανική γρίππη) η οποία κατ΄αυτόν οφείλεται στην τότε παγκόσμια εξάπλωση του ηλεκτρικού ρεύματος. Τα ανθρώπινα κύτταρα αντιδρούσαν γιατί ο άγνωστος ηλεκτρομαγνητισμός τα δηλητηρίαζε.

Σήμερα ο κορωνοϊός είναι μια όμοια αντίδραση με αυτήν του 1918. Πάνω από 20.000 δορυφόροι κινούνται γύρω από τη Γη για να υπηρετούν το δίκτυο G5. Τα ανθρώπινα κύτταρα δηλητηριάζονται από αυτή τη νέα επίθεση και δημιουργούν - αποβάλλουν τον κορωνοϊό.

Αυτή η θεωρία συνωμοσίας έχει οπαδούς. H youtuber Ντάνα Άσλεϊ, με εκατοντάδες χιλιάδες follower ανά τον κόσμο, υποστήριξε επίσης δημόσια ότι ο κορονοϊός συνδέεται με το κινεζικό τεχνολογικό δίκτυο 5G.

Έχει ενδιαφέρον ότι πολλές συνωμοσιολογίες εμφανίζονται "αληθινές" μέσα από ένα πειστικό σκεπτικό και μορφωμένους ανθρώπους να τις υποστηρίζουν... Τελικά το ψέμα έχει και στον 21ο αιώνα χώρο να απλωθεί.

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης