Ην. Βασίλειο: Σε λάθος δρόμο η χώρα, προειδοποιεί το 70%

Σε λάθος δρόμο βαδίζει το Ηνωμένο Βασίλειο, σύμφωνα με την πλειοψηφία των Βρετανών πολιτών, όπως προκύπτει από δημοσκόπηση της εταιρείας Ipsos.

Πιο αναλυτικά, πάνω από το 70% των πολιτών θεωρεί ότι η βρετανική κυβέρνηση κινείται προς λάθος κατεύθυνση, με το συγκεκριμένο ποσοστό να είναι το υψηλότερο από τον Μάρτιο του 2013.

Μάλιστα, είναι αυξημένο κατά 16 ποσοστιαίες μονάδες έναντι της αντίστοιχης δημοσκόπησης του Απριλίου και κατά 7 ποσοστιαίες μονάδες έναντι της αντίστοιχης δημοσκόπησης του Ιουνίου.

Η δυσαρέσκεια των πολιτών απέναντι στην κυβέρνηση της Μέι αντανακλάται και στα χαμηλά επίπεδα δημοτικότητας της πρωθυπουργού, η οποία «βλέπει» τη δημοφιλία της να διολισθαίνει διαρκώς.

Την ίδια ώρα, όπως προκύπτει από τα στοιχεία της έρευνας, ως μεγαλύτερες ανησυχίες για τους Βρετανούς αναδεικνύονται η τρομοκρατία και η άνοδος του εξτρεμισμού.

Σημειώνεται ότι το τελευταίο διάστημα, τα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας, και κυρίως το Λονδίνο, έχουν βιώσει πολύνεκρα τρομοκρατικά χτυπήματα, τα οποία έχουν υπονομεύσει το αίσθημα ασφαλείας.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης