Ελάιτζα: «Η μαμά μου είναι γκέι, αλλά δεν χρειάζεται «επιδιόρθωση» κυρία Μπάχμαν»

Νέα Υόρκη 

Η ακροδεξιά υποψήφια για το προεδρικό χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων, Μισέλ Μπάχμαν,στέλεχος του «Κόμματος του Τσαγιού», βρήκε το… δάσκαλό της στο πρόσωπο ενός οκτάχρονου αγοριού, το οποίο της «την είπε» για τα ρατσιστικά σχόλια που έχει κάνει όσον αφορά στους ομοφυλόφιλους.

«Η μαμά μου είναι γκέι, αλλά δεν χρειάζεται «επιδιόρθωση» κυρία Μπάχμαν», είπε ο 8χρονος Ελάιτζα στην ακροδεξιά πολιτικό που εκείνη την ώρα βρισκόταν σε ένα βιβλιοπωλείο της πόλης Μιρτλ στην Νότια Καρολίνα, παρουσιάζοντας την αυτοβιογραφία της, «Core of Conviction». Η πολιτικός δεν αντέδρασε, ούτε ανταπάντησε, απλώς φάνηκε έκπληκτη από το σχόλιο και περιορίστηκε να του πει: «Οκ, μπάι μπάι...».

Η 56χρονη Γερουσιαστής από τη Μινεσότα έχει επανειλημμένα εκφράσει την αντίρρηση της για το θεσμό των γάμων των ομοφυλοφίλων, ενώ έχει καταφερθεί εναντίον των γκέι, ισχυριζόμενη πως «είναι άνθρωποι που χρειάζονται «επιδιόρθωση». Τους θεωρεί «κομμάτι του Σατανά που η ζωή τους δεν είναι τίποτα περισσότερο από μία αποξένωση». Μία είναι η «θεραπεία» για αυτή την «ασθένεια», κατά την ακροδεξιά Γερουσιαστή: η προσευχή.

Στο επίμαχο βίντεο που ανέβηκε στην ιστοσελίδα YouTube, η (λεσβία) μητέρα του Ελάιτζα γράφει στα σχόλια πως «λατρεύω το βλέμμα της Μισέλ Μπάχμαν, την ώρα που ο γιος μου σκύβει στο αυτί της και της μιλάει».

Πηγή: 
tovima.gr

Δείτε επίσης