Δίδυμοι Πύργοι: 1.111 νεκροί δεν έχουν ακόμη ταυτοποιηθεί

Δεκαεπτά χρόνια μετά, τα λείψανα περισσοτέρων από 1.100 θυμάτων των επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου της Νέας Υόρκης δεν έχουν ακόμη ταυτοποιηθεί.

Τα 22.000 κομμάτια ανθρωπίνων λειψάνων που έχουν βρεθεί στο σημείο των επιθέσεων έχουν όλα εξεταστεί, κάποια μάλιστα ήδη 10 με 15 φορές.

Όμως μέχρι στιγμής τα λείψανα μόνο 1.642 από τα 2.753 θύματα των επιθέσεων στη Νέα Υόρκη έχουν επισήμως ταυτοποιηθεί. Τα υπόλοιπα 1.111 δεν έχουν ακόμη ταυτοποιηθεί. Ουδείς γνωρίζει ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι.

Αυτό συμβαίνει γιατί όταν εκτίθενται τα οστά σε παράγοντες που βρίσκονταν στο Σημείο Μηδέν - στάχτη, μούχλα, βακτήρια, ηλιακή αντινοβολία, καύσιμα αεροπλάνου και οχημάτων - όλα αυτά καταστρέφουν το DNA. 

Τα παραπάνω είναι εντυπωσιακά αν σκεφτεί κανείς ότι:

α) Έξι χρόνια μετά το χτύπημα, το 42% των Δημοκρατικών πίστευε ακράδαντα πως ήταν ο Μπους και τα τσιράκια του οι πραγματικοί υπεύθυνοι του σατανικά και αριστουργηματικά εκτελεσμένου αυτού σχεδίου.
β) Συγγραφείς έγιναν πλούσιοι κυκλοφορώντας βιβλία που υποστήριζαν ότι τα αεροπλάνα προσγειώθηκαν κανονικά και πως όλα ήσαν μια εικονική πραγματικότητα, με... ηθοποιούς.
γ) Ότι δεν υπήρξε ούτε ένας Εβραίος νεκρός (προφανώς γιατί ήταν έργο των Εβραίων το χτύπημα). Φυσικά υπήρξαν αρκετοί.

Για να μην σας κουράζουμε, 17 χρόνια μετά υπάρχουν 25 συνωμοσιολογίες που όλες έχουν καταρριφθεί, αλλά δεν... πείθουν, τους εμμονικούς ξερόλες του σήμερα. Ο πλανήτης εξακολουθεί να ζεί έναν ιδιότυπο σκοταδισμό παρά το γεγονός ότι η τεχνολογία συμβάλλει μοναδικά στην αλήθεια των πραγμάτων.

Η Γη δεν είναι επίπεδη, ο Σώρρας δεν έχει 600 δισ. δολάρια, πάτησε άνθρωπος στο φεγγάρι, ο Έλβις δεν ζει κρυφά κάπου, δεν κυκλοφορούν εξωγήινοι ανάμεσά μας, άντε να τους πείσεις αν δεν θέλουν. Η Γη είναι παντα ένα πλανήτης του ψεύδους. Και η τεχνολογία μάλλον πέτυχε να τα μεγαλώνει, αντί να τα αποκαλύπτει
Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης