«O Μπραντ είναι σινγκλ, πετάξτε Λος Άντζελες σε τιμή ευκαιρίας»...

Ταχύτατη και δημιουργικότατη αποδείχθηκε η διαφημιστική ομάδα της νορβηγικής αεροπορικής εταιρείας Norwegian, που μέσα σε λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί άρπαξε την ευκαιρία για να διαφημίσει τις φθηνές της πτήσεις για Λος Άντζελες...

Το διαζύγιο ανακοινώθηκε το βράδυ της Τρίτης (ώρα Όσλο). Την Πέμπτη οι διαφημίσεις είχαν ήδη τυπωθεί σε νορβηγικές εφημερίδες και την Παρασκευή και η αγγλόφωνη εκδοχή τους σε μέσα που στοχεύουν στο αμερικανικό κοινό. 

Το μήνυμα είναι λιτό και σαφές: «Ο Μπαντ είναι σινγκλ» γράφει με μεγάλα γράμματα η συνήθως ολοσέλιδη καταχώρηση. Με μικρότερα γράμματα, η διαφήμιση της αεροπορικής εξηγεί πώς μπορεί να δοκιμαστεί η τύχη ενδιαφερόμενων: «Λος Άντζελες, απλή μετάβαση με φόρους 1199 νορβηγικές κορώνες» (η νορβηγική εκδοχή) ή «169 λίρες» (η αγγλική). 

Η τιμή αφορά την πτήση Λονδίνο-Λος Άντζελες. 

Οι τιμές για την πτήση επιστροφής είναι κάπως χαμηλότερες (αν τελικά δεν τα καταφέρετε). 

Στο twitter της, η εταιρεία ανέβασε την Πέμπτη μία δεύτερη εκδοχή της διαφήμισης σαν αγγελία γνωριμίας: «Ηθοποιός. Λος Άντζελες. Εδώ και λίγο καιρό σινγκλ. Ζητά σύντροφο ίδιων πεποιθήσεων με καλή αίσθηση του χιούμορ».

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης