Κόμμα παραπλάνησης η ΔΗΜΑΡ

Κόμμα παραπλάνησης η ΔΗΜΑΡ

 

Η ΔΗΜΑΡ διαδραματίζει έναν επικίνδυνο ρόλο σήμερα στις όποιες πολιτικές εξελίξεις: Ενώ δεν εκπροσωπεί τίποτε ΠΑΡΑΠΛΑΝΕΙ. Την ΔΗΜΑΡ δεν την δημιούργησε κάποια κοινωνική ανάγκη. Ούτε έχει ιδεολογική ταυτότητα. Με τον μανδύα του "αριστερού" κόμματος, υποκρίνεται ότι διαπραγματεύεται, ότι εμποδίζει, αλλά τίποτε από αυτά δεν συμβαίνει.

Δείτε το φορολογικό νομοσχέδιο. Η τρόικα το επιστρέφει πίσω απαιτώντας συγκεκριμένες αλλαγές. Αυτό σημαίνει ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ. Μόνο εντολές. Ότι και να λέγει η ΔΗΜΑΡ, τίποτε δεν μπορεί να εφαρμοστεί αν δεν συμφωνήσει η τρόικα.

Ιδού λοιπόν: Οι της ΔΗΜΑΡ ξεκίνησαν με τα 18 σημεία που υπέγραψαν προεκλογικά και Σαμαράς - Βενιζέλος παραπλανώντας τους ψηφοφόρους. Κανένα από τα 18 δεν εφαρμόστηκε. Συνέχισαν με την γελοιότητα των "κόκκινων γραμμών". Δεν υπήρξαν τέτοιες γραμμές.

Και τώρα συνεχίζουν με το μόνιμο ΨΕΜΜΑ ότι τίποτε δεν ισχύει διότι δήθεν το διαπραγματεύονται. Τίποτε δεν έχουν διαπραγματευτεί γιατί όπως είπαμε, είναι η τρόικα που αποφασίζει.

Στον δρόμο προς τις καρέκλες της εξουσίας, το συστημικό πια κόμμα της ΔΗΜΑΡ μόνο ψεύδεται και παραπλανεί υποκρινόμενο ότι ανθίσταται για την έξοδο από την κρίση. Δεν διαφέρει σε τίποτε από το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου.

                 molonoti.gr