Κουβέλης ο ψεύτικος

Ο ψεύτικος κ. Κουβέλης

 

Στο σημερινό πολιτικό σύστημα των αποτυχημένων, που δεν είναι τίποτα περισσότερο από το σύστημα της μεταπολίτευσης που εξακολουθεί να μας κυβερνά, υπάρχει και ένα πρόσωπο που ξεχωρίζει: Φώτης Κουβέλης. Ο αρχηγός της ΔΗΜΑΡ ξεχωρίζει γιατί έχει γίνει ο αρχιερέας της παραπλάνησης των Ελλήνων. Όλη η πολιτική του είναι εικονική. Με τα λόγια υποκρίνεται ότι αγωνίζεται υπέρ των ανθρώπων, ενώ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ δεν έχει κάνει κάτι τέτοιο.

Ας μην υπενθυμίσουμε τα 18 μέτρα που ήταν... "κόκκινες γραμμές", (τι γελοίος όρος), για την τρικομματική κυβέρνηση. Θυμίζω ότι περιελάμβαναν "όχι σε φόρους, περικοπές μισθών συντάξεων κ.λπ." και δεν κράτησαν ούτε ένα από τους 18.Οι κόκκινες γραμμές δεν μπήκαν ποτέ.

Ας μείνουμε στα... αγωνιστικά της σημερινής ημέρας. Δεν θα ψηφίσει στη Βουλή - λέει - ο κ. Κουβέλης, να εισπράττεται το χαράτσι από την ΔΕΗ. Τελεία και παύλα.

Αυτό σημαίνει ότι θα μειωθεί το ποσό των 3,2 δισ. ευρώ που πρέπει, να καταβάλουν οι Έλληνες; ΟΧΙ. Μένει το ίδιο. Μήπως ότι δεν θα κόβουν το ρεύμα αν δεν πληρωθεί το χαράτσι; Μα δεν το κόβουν πια υπάρχει απόφαση δικαστική. Οπότε; Οπότε; τι νόημα έχει η... αντίσταση Κουβέλη για το αν θα είναι ή όχι μέσω ΔΕΗ η είσπραξη του αντισυνταγματικού πια χαρατσιού;

Μα αυτό ακριβώς είναι το νόημα: Ο κ. Κουβέλης θέλει να υποκριθεί ότι αγωνίζεται για κάτι... και αυτό πρέπει να είναι εντελώς ανύπαρκτο. Όπως αγωνιζόταν και κατά των περικοπών που που τελικά έγιναν ή κατά των νέων φόρων που και αυτοί μπήκαν. Πρόκειται για έναν εντελώς ψεύτικο πολιτικό, που κάνει μόνο ένα πράγμα: εν γνώση του παριστάνει ότι είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από το τίποτα που είναι.

                molonoti.gr