Κολυμβήθρα του Σιλωάμ η Χρυσή αυγή...

Κολυμβήθρα του Σιλωάμ η Χρυσή Αυγή..

 

Το πολιτικό σύστημα, μετατρέπει την υπόθεση της 'Χρυσής Αυγής" σε κολυμβήθρα του Σιλωάμ. Μέσα από τις συλλήψεις και τους ελέγχους εξαγνίζεται..! Υποστηρίζει ότι σε αυτή τη χώρα "όλα λειτουργούν σωστά". Και διαγράφει με μια μολυβιά όλες τις πραγματικές αιτίες που κατέστρεψαν την χώρα - κια φυσικά συνεχίζουν να την καταστρέφουν. Τις δικές του ευθύνες δηλαδή.

Το πολιτικό σύστημα, προσπαθεί να οικειοποιηθεί την αμερόληπτη και δίκαιη στάση της Δικαιοσύνης. Να την εμφανίσει ως δική του δράση. Δυστυχώς, μόνο έτσι δεν είναι. 

* Επί μήνες το κράτος αδιαφορούσε για τις επιθέσεις, τις ύβρεις και τις κατάπτυστες συμπεριφορές της Χ.Α. Που ήσαν οι κυβερνώντες;

* Ο κ. Δένδιας κρατούσε σε ένα συρτάρι επί μήνες επίσης, 32 φακέλους με εγκλήματα. Σε αυτούς τους φακέλους στηρίχθηκε κατά ένα μέρος η Δικαιοσύνη για να καταλήξει. Τώρα γιατί τους έδωσε, τότε γιατί τους κράταγε;

* Κατηγορίες για ξέπλυμα χρήματος αφορούν μόνο την ΧΑ; Γιατί είναι πασίγνωστο πως αν ανοίξουν και οι λογαριασμοί (μήπως και τα τηλέφωνα) σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ θα ξαναπιάσει δουλειά η Δικαιοσύνη.

Μακάρι να ήταν η ΧΑ το πρόβλημα της χώρας. Δεν είναι Ακόμα και αυτή, από το πολιτικό συστημα ανδρώθηκε.

        molonoti.gr