Φουντώνει η αμφισβήτηση των χειρισμών της κυβέρνησης μέσα στη ΝΔ - Ομαδικές πρωτοβουλίες αλλά και ατομικές σκληρές επικρίσεις

Ισχυρές δυνάμεις αμφισβήτησης αναπτύσσονται στους κόλπους της ΝΔ. Πλέον η αμφισβήτηση του κυβερνητικού έργου είναι καθημερινή και εκδηλώνεται με όλους τους δυνατούς τρόπους : Πυρά στ;α τηλεπαράθυρα, καταθέσεις ερωτήσεων στη Βουλή κ.λπ.

Ακόμα και η υπόθεση της ΝΕΡΙΤ (παραίτηση των δυο κορυφαίων μελών της διόίκησης για παρέμβαση ώστε να κοπέι η συνέντευξη Τσίπρα) σχολιάστηκε σαν αποτυχία "Να βάλουμε στην θέση της ΕΡΤ κάτι καινούργιο - δήλωση Κοντογιάννη).

Η κυβέρνηση αναγκάστηκε να αλλάξει βουλευτές για να περάσει τον ΕΝΦΙΑ (!), ενώ χθες κατατέθηκε ερώτηση - αίτηση 62 γαλάζιων (σ.σ. η ομάδα των περίπου 30 που εκλέγονται σε αγροτικούς νομούς, αλλά και βουλευτές αστικών περιοχών) για την ακύρωση εγκυκλίου του υπουργείου Εργασίας, που προβλέπει παρακράτηση επιδοτήσεων ΟΓΑ σε περίπτωση οφειλών.

Η ομάδα Σαμαρά που κυβερνά πάντως πιστεύει ότι οι πρωτοβουλίες που θα αναπτυχθούν, προσεχώς, θα επανασυσπειρώσουν το κόμμα και θα βελτιώσουν το κλίμα στην κοινωνία. Θεωροπυν δε ως εφαλτήριο της σχετικής προσπάθειας τη μεγάλη εκδήλωση που προετοιμάζεται για τα 40χρονα της Νέας Δημοκρατίας, στις 4 Οκτωβρίου.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης