Τιμή στους 2 αδικοχαμένους φοιτητές

φοιτητες, ατυχημα,

Εκατοντάδες Λαρισαίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των Ενεργών Πολιτών και με κεριά διαμαρτυρήθηκαν… σιωπηρά για τους δύο αδικοχαμένους φοιτητές που έχασαν τη ζωή τους την περασμένη Πέμπτη.

Κόσμος όλων των ηλικιών, από μικρά παιδιά μέχρι ηλικιωμένοι, στέκονταν για αρκετή ώρα όρθιοι, αμίλητοι, πενθώντας τους δύο νεαρούς σαν να ήταν παιδιά τους, στη μέση της κεντρικής πλατείας της Λάρισας.
Μία ορχήστρα νεαρών που με έγχορδα έπαιζε και τραγουδούσε λυπημένα τραγούδια, κρατούσε συντροφιά στο πλήθος.
Ακόμη και στην Αθήνα, στο Σύνταγμα, πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να αφήσουν ένα κερί στη μνήμη των φοιτητών... Συμμετείχαν εκπαιδευτικοί, μαθητές και φοιτητές, αλλά και τα μουσικά σχολεία της Αττικής.

Την ίδια ώρα, σημάδια βελτίωσης παρουσιάζει η υγεία των δυο εκ των τριών φοιτητών που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία της Λάρισας μετά την τραγωδία με το αυτοσχέδιο μαγκάλι που κόστισε τη ζωή σε δύο νέους την περασμένη Πέμπτη.

Ο ένας από τους δύο φοιτητές που νοσηλεύονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, αποσωλήνωθηκε και έχει επαφή με το περιβάλλον και ο δεύτερος, είχε ήδη επαφή με τους οικείους του και εντός της ημέρας αναμένεται να βγει από την εντατική και να συνεχίσει τη νοσηλεία του στην πνευμονολογική κλινική του νοσοκομείου.

Στάσιμη και κρίσιμη εξακολουθεί να παραμένει η κατάσταση του τρίτου φοιτητή που νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας και παραμένει διασωληνωμένος
Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης