"Έφαγε" 401 χρόνια κάθειρξη ο προκλητικός παιδεραστής Ν. Σειραγάκης

Σειριγακης, παιδεραστης, καθειρξη,


Το δικαστήριο επέβαλε στον κατηγορούμενο αρχική ποινή που επιβλήθηκε ήταν 401 χρόνια στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων για πέντε χρόνια, ανέστειλε την έφεσή του και δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό.

Κατά συγχώνευση επιβλήθηκε συνολική ποινή 220 χρόνων , από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πειραιά, στον 48χρονο γυμναστήΝίκο Σειραγάκη, που κατηγορείτο για ασέλγεια ή απόπειρα ασέλγειας σε βάρος 53 ανηλίκων, κατά συρροή και κατά εξακολούθηση στοΡέθυμνο, εκμεταλλευόμενος την ιδιότητα του.

Η δίκη διεξάχθηκε στα δικαστήρια στον Πειραιά, κεκλεισμένων των θυρών και κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, ενώ ο 48χρονος οδηγήθηκε εκ νέου στις φυλακές της Τρίπολης.

Με πολύ προκλητικό ύφος ο παιδεραστής προπονητής, Ν. Σειραγάκης, αρνήθηκε στην απολογία τις κατηγορίες για ασέλγεια σε 52 ανήλικους και υποστήριξε ότι συνευρέθηκε «μόνο» με… 32 αγόρια, αλλά όχι χωρίς την θέλησή τους.

Μάλιστα, επέμεινε ότι »αυτή η ακραία σωματική επαφή ήταν κώδικας των ίδιων των παιδιών». Δεν ήταν σεξουαλική επαφή, αλλά σωματική και δεν τα κατηύθυνε ο ίδιος! Ο προπονητής, που σόκαρε το πανελλήνιο τον Δεκέμβριο του 2011, όταν έγινε γνωστή η αρρωστημένη δράση του, κρατείται ήδη 17 μήνες.

Τη δαπάνη για την εκπροσώπηση όλων των οικογενειών είχε αναλάβει ο Δικηγορικός Σύλλογος Ρεθύμνου. Ο πρόεδρος του Συλλόγου, Ευάγγελος Μουνδριανάκης δήλωσε ότι η ελληνική δικαιοσύνη απόδειξε για τα ελληνικά χρονικά, την εγκληματική δραστηριότητα ενός ατόμου με την πρωτοφανή επίσης ποινή των 401 ετών κάθειρξης. 

Υπάρχει απόλυτη αντιστοίχηση της φρικαλεότητας της δράσης του ανθρώπου αυτού με την ποινή η οποία επεβλήθη από το μεικτό ορκωτό δικαστήριο του Πειραιά, δήλωσε ο κ. Μουνδριανάκης και ανέφερε ότι η ποινή δεν έχει προηγούμενο στα ελληνικά δικαστικά χρονικά.

Τόνισε, επίσης, ότι η δίκη έγινε κεκλεισμένων των θυρών για τον αποκλειστικό και μόνο λόγο προστασίας των ανήλικων θυμάτων, ενώ δεν κατατέθηκαν βίντεο και φωτογραφίες μολονότι υπήρχε δυνατότητα προβολής τέτοιου υλικού που είχε τραβήξει μάλιστα ο ίδιος, αλλά αρνήθηκε να χρησιμοποιηθεί η πλευρά του κατηγορουμένου.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης