Κλεπτοκρατία : Ήξεραν όλοι

Κλεπτοκρατία : ΟΛΟΙ ήξεραν

Δείτε την φοβερή και συνάμα τραγική πραγματικότητα : ΠΑΣΟΚ και ΝΔ κυβέρνησαν την χώρα με σταλινική ασφυξία - ούτε άδεια περιπτέρου δεν έπαιρνες χωρίς κομματική ταυτότητα - για να επανεκλέγονται και να κατακλέβουν το δημόσιο χρήμα. 
ΟΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ : Όλοι οι διαγωνισμοί στημένοι ακόμα και για όπλα άχρηστα για το στράτευμα. Επιλογές προσώπων που υπέγραφαν θετικά, οι μίζες ήσαν ποσά που έβαζαν πάνω στις φυσιολογικές τιμές. Ποιοί τα έκαναν όλα αυτά; Οι πολιτικοί και μόνον οι πολιτικοί.
ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ: Κομματικές διοικήσεις έδιναν κατ΄εντολήν δάνεια σε ΜΜΕ, δημοσιογράφους, επιχειρήσεις κομματικών στελεχών ακόμα και στα ίδια τα κόμματά τους κ.ο.κ. 
Ο κατάλογος της κλεπτοκρατίας από τους πολιτικούς δεν έχει τελειωμό. Στα δημόσια έργα για παράδειγμα, οι μίζες και οι σπατάλες δεν έχουν ταβάνι! Μίζες ακόμα και για έργα που ποτέ δεν ολοκληρώθηκαν ή ήσαν άχρηστα.
Οι πολιτικοί του δικομματισμού που κατέκλεβαν την χώρα είναι δυο κατηγοριών. Αυτοί που έκλεβαν στην πρώτη γραμμή (π.χ. υπουργοί, διοκητές τραπεζών, υψηλά κομματικά στελέχη κ.α.) ή στα... μετόπισθεν ((κομματικοί δήμαρχοι, Νομάρχες κ.α.). Στη συνέχεια αυτοί που ΗΞΕΡΑΝ αλλά δεν έκαναν τίποτε για να αλλάξει η κατάσταση (Ηθικοί αυτουργοί). Γιατί - σημειώστε το - ΟΛΟΙ ΗΞΕΡΑΝ. 
Δεν υπάρχουν αθώοι δηλαδή. Κανένας από τον δικομματισμό δεν δικαιούται την ελάχιστη εκτίμησή μας. Η κλεπτοκρατία ήταν γνωστή και τελικά βολική για όλους σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.