Κατάλαβαν τι είπε ο Σφακιανάκης;

Κατάλαβαν τι είπε ο Σφακιανάκης;

 

Η περίπτωση Σφακιανάκη είναι χαρακτηριστική του πως ενώ άλλα εννοείς με ξεκάθαρες μάλιστα δηλώσεις σου, άλλα σου φορτώνουν τα ΜΜΕ και φυσικά το Διαδίκτυο.

Ο Σφακιανάκης μίλησε για την κοινωνική κατάρρευση και τις βαθιά αντιδημοκρατικές πράξεις όπως φυλακίσεις, φτωχοποίηση, στόχευση κάθε αντίθετης άποψης κ.ο.κ. Και κατέληξε : "ΔΥΣΤΥΧΩΣ σήμερα στην Ελλάδα μοιάζει να είναι η Χρυσή Αυγή αυτή που μπορεί να δώσει λύση".

Ακολούθησε ένα μπαράζ ύβρεων και ψεμμάτων σε βάρος του ενώ η δήλωσή του ήταν σαφής. Είπε πως από το πολιτικό σύστημα ΚΑΝΕΝΑΣ δεν πείθει ότι μπορεί να σταματήσει τον κατήφορο και τις αντιδημοκρατικές πράξεις. (Έχει άδικο;). Κι όταν του μετέφεραν τις αντιδράσεις ήταν απολαυστικός..!

"Εγώ έχω βολευτεί" είπε. "Θες από τύχη θες από ικανότητα, θες και από τα δύο δεν έχω κανένα πρόβλημα. Δεν μιλάω για μένα λοιπόν αλλά για τα θύματα αυτής της κατάστασης.Για τους συνανθρώπους μου. Και μετά δεν κατάλαβα. Είναι κακό να έχω γνώμη;".

Από τις δηλώσεις Σφακιανάκη κρατείστε παρακαλώ την επικίνδυνη πλέον ανικανότητα των ΜΜΕ να καταλαβαίνουν τι πραγματικά είπε κάποιος.

 

        molonoti.gr