Η χώρα βουλιάζει και αυτοί... αναλύουν

Η χώρα βουλιάζει και αυτοί... αναλύουν

 

Στην Ελλάδα ο πολιτικός παραλογισμός δεν έχει προηγούμενο. Δείτε τον Βενιζέλο : Έχασε 4% κ, έπεσε σε μονοψήφιο ποσοστό και τι κάνει; Με ύφος θριαμβευτή έχει αρχίσει και μοιράζει εντολές και οδηγίες προς κάθε κατεύθυνση. Δείτε τον  Σαμαρά. Με το δεύτερο χειρότερο ποσοστό στην ιστορία της ΝΔ δηλώνει ικανοποίηση και αισιοδοξία για το μέλλον.

Δείτε τον ΣΥΡΙΖΑ που αντί να είναι στο 40% καθηλώθηκε στο ίδιο ποσοστό αλλά νίκησε. Δείτε την ΔΗΜΑΡ που ενώ είπε τόσες αλήθειες έπεσε στο 1,2% ποσοστό  χαμηλότερο από το κόμμα των... κυνηγών. Δείτε τους ΑΝΕΛ. Οδεύουν προς εξαφάνιση αλλά κάποιοι τους υπονομεύουν δεν ευθύνονται οι ίδιοι.\

Δείτε και το ΚΚΕ. Σε μια περίοδο βιβλικών καταστροφών για το εργατικό κίνημα (απολύσεις, μειώσεις μισθών, κατάργηση όλων των εργασιακών δικαιωμάτων κ.α.) πήρε 6%, δηλαδή έχει το 94% των Ελλήνων το καταψηφίζει.\

Αυτός ο πολιτικός παραλογισμός έχει φυσικά την εξήγησή του. Όταν δεν έχεις σχέδιο για την χώρα, είναι απείρως ευκολότερο να μιλάς για το τίποτα. Ανέξοδο, δεν σε δεσμεύει, κοιμάσαι καλά το βράδι, δεν έχεις πει τίποτε που να σε εκθέτει. Καφενείο "η Ελλάς".

Φυσικά με αυτά τα κόμματα της συμφοράς η χώρα αποβουλιάζει. Η αγορά μπαίνει σε ακόμα χειρότερη περίοδο, οι φόροι που έρχονται θα εξοντώσουν κι άλλους Έλληνες, η γραφειοκρατία και το κράτος - δυνάστης δεν επιτρέπουν καμία επένδυση, ο κατήφορος συνεχίζεται.

Όσο αυτοί αναλύουν τα ποσοστά τους η χώρα συνεχίζει να καταστρέφεται.