Το SingularityU ATHENS είναι γεγονός!

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα διοργανώνεται το SingularityU ATHENS για να φέρει το μέλλον στο σήμερα, μέσα από τις νεότερες εξελίξεις της παγκόσμιας τεχνολογίας και την θετική επίδρασή τους στην κοινωνία. Την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου στις 18:00 στο Μουσείο Μπενάκη (Πειραιώς 138) θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του προγράμματός του.

Το SingularityU (‘U’ όπως University) είναι μια παγκόσμια κοινότητα σκέψης, έρευνας και επιχειρηματικών δράσεων που εξοικειώνει την κοινωνία με την ραγδαία εξέλιξη και επίδραση της τεχνολογίας. Ιδρύθηκε από δύο καταξιωμένους επιστήμονες, επιχειρηματίες και συγγραφείς, τον Ray Kurzweil και τον Peter Diamandis και δραστηριοποιείται στο ερευνητικό κέντρο της NASA, στη Silicon Valley της Καλιφόρνιας. Εκεί, νέοι ηγέτες από τον ιδιωτικό, δημόσιο και επιχειρηματικό τομέα εκπαιδεύονται στις νέες τεχνολογίες με στόχο την επίτευξη, περαιτέρω ανάπτυξης και ευημερίας.

Στόχος του SingularityU Athens Chapter είναι να εξοικειώσει και να ενισχύσει την ελληνική κοινωνία με τις δυνατότητες που μπορεί να προσφέρει η ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας.  Τεχνολογία  που σίγουρα μπορεί να πυροδοτήσει την καινοτομία, την ανάπτυξη και την ευημερία που έχει ανάγκη η χώρα μας.


Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης