Τη ΠΕΜΠΤΗ 8 Μαρτίου επανάληψη της δίκης στην Αγωγή Αποζημίωσης που κατέθεσε η ΠΟΕΔΗΝ κατά Πολάκη

Την Πέμπτη 8/3/2018 και ώρα 9πμ στα Δικαστήρια Πρώην Σχολής Ευελπίδων Αίθουσα 1 κτίριο 4 εκδικάζεται στο Πολυμελές Πρωτοδικείο η αγωγή αποζημίωσης της ΠΟΕΔΗΝ κατά του Αν. Υπουργού Υγείας κου Πολάκη για τις υβριστικές αναρτήσεις στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης κατά της ΠΟΕΔΗΝ και του Προέδρου της.

«Τις υβριστικές αναρτήσεις Πολάκη προκάλεσε το δημοσίευμα του περιοδικού THE GUARDIAN για το υψηλό ποσοστό ασθενών που προσβάλλονται από σοβαρές ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις στη χώρα μας, εξαιτίας της υποχρηματοδότησης και των συνθηκών νοσηλείας των ασθενών στα Δημόσια Νοσοκομεία.

            Κάτι που επιβεβαιώνει με τραγικό τρόπο 20σέλιδη έκθεση της Κομισιόν για την κατάσταση της Δημόσιας Υγείας στη χώρα μας (κυμαίνονται από 230 – 450 περιστατικά το μήνα με σαφή διαφοροποίηση ανά Νοσοκομείο).

            Το περιοδικό THE GUARDIAN στο σχετικό άρθρο φιλοξενούσε δηλώσεις του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ, ανακοινώσεις της ΠΟΕΔΗΝ, στοιχεία και δηλώσεις λοιμωξιολόγων ιατρών.

            Η υπόθεση εκδικάσθηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο  23/2/2017 χωρίς να παραστεί ο κος Πολάκης. Κατά ανεξήγητο τρόπο η Δικαστής αποφάσισε ότι είναι αναρμόδιο το Μονομελές Πρωτοδικείο να κρίνει την υπόθεση λόγω του μεγάλου ποσού Αποζημίωσης που διεκδικούμε και το παρέπεμψε στο Πολυμελές Πρωτοδικείο στο οποίο εκδικάζεται αύριο.

            Διεκδικούμε με την Αγωγή αποζημίωσης 200.000 ευρώ από τον κο Πολάκη τα οποία θα διαθέσουμε εξ’ ολοκλήρου σε Δημόσια νοσοκομεία για την αγορά ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού.

Αυτή τη φορά θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα παραστεί ο κος Πολάκης!!!

            Δεν θα αρνηθεί για άλλη μία φορά να παραστεί και να αιτιολογήσει τους ανυπόστατους ισχυρισμούς του.

Όχι τσάμπα μάγκας!!!

Σας κοινοποιούμε το σχετικό κεφάλαιο από την 20σέλιδη έκθεση της Κομισιόν «Έλλειψη στρατηγικών διασφάλισης ποιότητας και μικροβιακή αντοχή».» αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ.

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης