Σχεδόν τρεις μήνες η απαγωγή Λεμπιδάκη

Η οικογένεια Λεμπιδάκη δεν έχει κανένα σημάδι ζωής του απαχθέντος Μιχάλη. Έτσι ανακοίνωσε ότι σταματά κάθε επαφή με τους απαγωγείς. (Στη φωτό τα οχήματα απαγωγής του που μετά κάηκαν).

"Θέλουμε 70 εκατομμύρια ευρώ", ήταν το τελευταίο γραπτό μήνυμα από τους απαγωγείς που έλαβε η οικογένεια Λεμπιδάκη, σε μια υπόθεση που έχει δοθεί μικρή δημοσιότητσα λες και οι παγωγέςσ την Ελλάδα γίνονται κάθε μέρα.

Το μήνυμα στάλθηκε πριν 33 ημέρες, αλλά χωρίς  βίντεο που να αποδείκνυε αποδείκνυε πως ο Μιχάλης Λεμπιδάκης ήταν ζωντανός. Σύμφωνα με τον Ant1, η οικογένεια απάντησε ότι δεν μπορεί να συγκεντρώσει το ποσό. Τότε, υπήρξε σύντομη διακοπή της επικοινωνίας και λίγο αργότερα ήρθε νέο μήνυμα από τους απαγωγείς, το τελευταίο που έχει μέχρι σήμερα η οικογένεια: «Εάν δεν βρείτε τα λεφτά, χάνετε εσείς, χάσαμε κι εμείς».

Πράγματι η οικογένεια διαθέτει περιουσία και ακίνητα, όμως δεν διαθέτει το ποσό των 70 εκατ. ευρώ που ζητούν οι απαγωγείς σε ρευστό.

Οι απαγωγείς, όπως έχει αποκαλύψει το Πρώτο ΘΕΜΑ, απαίτησαν αρχικά το ιλιγγιώδες ποσό των 100 εκατομμυρίων ευρώ για να «συμβιβαστούν» τελικά στα 50 εκατομμύρια, ποσό που η οικογένεια εκτίμησε ότι θα κατάφερνε να συγκεντρώσει με κάθε τρόπο. Ωστόσο, δεν μπορεί να γίνει ανάληψη τέτοιων ποσών από λογαριασμούς. 

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η απαγωγή του 54χρονου διευθύνοντος συμβούλου της εισηγμένης στο χρηματιστήριο εταιρείας Πλαστικά Κρήτης, σήμανε γενικός συναγερμός.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης