Σφίγγει ο κλοιός περί τον άφραγκο κ. Σώρρα

Η απάτη Σώρρα εμπεριέχει ανείπωτο αγριανθρωπισμό. Ο Σώρρας πείθει απελπισμένους ανθρώπους ότι δήθεν θα τους εξοφλήσει τα χρέη, δηλαδή είναι ένας καθαρός τσαρλατάνος, που "παίζει"με τις ψυχές τους και εκμεταλλεύεται τον πόνο και την άγνοιά τους. Τώρα που επιτέλους η Δικαιοσύνη αρχίζει να ασχολείται μαζί του σφίγγει ο κλοιός και το τέλος του έρχεται όλο και πιο κοντά.

Ήδη από τον Απρίλιο του 2013, έχουμε απάντηση του υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ, η οποία ανφέρει ότι  τα έγγραφα Σώρρα ΔΕΝ αποτελούν έγκυρα διαπραγματεύσιμα χρηματοοικονομικά μέσα, είνια προϊόν απάτης και χρησιμοποιούν παρανόμως ονόματα αξιωματούχων του υπουργείου Οικονομικών.

Το υπουργείο Οικονομικών τηρεί λογαριασμούς ιδιωτών στο σύστημα Treasury Direct, αυτοί όμως είναι λογαριασμοί τίτλων και όχι καταθετικοί λογαριασμοί όψεως. Οι ιδιώτες δεν μπορούν να εκδίδουν εντολή πληρωμής προς τρίτον από λογαριασμό Treasury Direct χρησιμοποιώντας απλή ή διεθνή συναλλαγματική ή οποιοδήποτε άλλου είδους μέσο. Κάθε έγγραφο που αποπειράται κάτι τέτοιο είναι απατηλό».

Εκτύπωση από την ιστοσελίδα του υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ στην οποία αναφέρεται ότι όλα τα International Bills of Exchange - τα οποία επικαλείτο ο Σώρρας για να αποδείξει την ύπαρξη της μυθικής του περιουσίας - όπως αυτά που περιγράφονται στο μήνυμα της «Federal Stock Transfer & Custody Agents Inc.» ότι είναι άνευ αξίας.

Κατάλογο του υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ με τους μεγαλύτερους κατόχους του αμερικανικού δημοσίου χρέους, στον οποίο δεν αναγράφεται ο Αρτέμης Σώρρας παρότι τα 600 δισ. δολάρια που υποτίθεται ότι διαθέτει θα τον καθιστούσαν τον τρίτο μεγαλύτερο δανειστή των ΗΠΑ μετά την Κίνα και την Ιαπωνία!

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΦΡΑΓΚΟΣ

Η Τράπεζα της Ελλάδος ζήτησε εγγράφως από πέντε τράπεζες - Attica Bank, Alpha Bank, Eurobank, Εθνική, Πειραιώς - να την ενημερώσουν αν υπάρχουν τραπεζικοί λογαριασμοί του Αρτέμη Σώρρα με χρηματικά ποσά που θα μπορούσε να διατεθούν προς εξόφληση του δημοσίου χρέους.

Οι απαντήσεις των τραπεζών ήταν όλες αρνητικές. Λεφτά δεν υπάρχουν.
Τέλος πληροφορίες από το στενό περιβάλλον του Σώρρα αναφέρουν ότι ο ίδιος ανησυχεί από τον έλεγχο που του γίνεται και έχει περιορίσει δραστικά τις δημόσιες εμφανίσεις του.

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης