Συμβολική συγκέντρωση της ΛΑΕ στο Ειρηνοδικείο Αθηνών

Στα Ειρηνιδικεία θα συγκεντρωθούν και σήμερα στελέχη και μέλη της Λαϊκής Ενότητας (ΛΑΕ), παρά το γεγονός ότι δεν θα διενεργηθούν πλειστηριασμοί.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του κόμματος «παρά το γεγονός ότι πλειστηριασμοί σήμερα κατ' εξαίρεση έχουν ανασταλεί, στελέχη και μέλη της ΛΑ.Ε θα δηλώσουν, συμβολικά και αγωνιστικά, 'παρών' στο Ειρηνοδικείο Αθηνών (οδός Λουκάρεως 14) και σε όλα τα ειρηνοδικεία, καθιστώντας σαφές ότι ο αγώνας κατά της υφαρπαγής των λαϊκών κατοικιών θα συνεχιστεί με ακόμη μεγαλύτερη ένταση».

Σχολιάζοντας την απόφαση για αναστολή των πλειστηριασμών για σήμερα, που ζήτησε η κυβέρνηση επικαλούμενη την αδυναμία «αστυνόμευσης» λόγω της διάθεσης αστυνομικών δυνάμεων για την επίσκεψη Ερντογάν και τις κινητοποιήσεις για την επέτειο δολοφονίας του Γρηγορόπουλου, η ΛΑΕ υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση «πανικοβλήθηκε από τη μαζικοποίηση του κινήματος κατά των πλειστηριασμών και από την κοινωνική αγανάκτηση για την αρπαγή της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας».

«Δεν μας φοβίζουν οι επ' αυτοφώρω συλλήψεις, η χρήση αστυνομικής βίας και η ρίψη χημικών. Θα είμαστε στα Ειρηνοδικεία όλης της χώρας και σήμερα και κάθε Τετάρτη, μέχρι την τελική νίκη» καταλήγει η ΛΑΕ.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης