Στρατιές Ευρωπαίων στελεχών θα "επανιδρύσουν" το ελληνικό κράτος

Το σύνθημα περί επανίδρυσης του κράτους ανήκει στην κυβέρνηση Κ. Καραμανλή. Μόνο που ποτέ δεν επιχειρήθηκε καν η επανίδρυσή του. Αυτή τη φορά το σύνθημα δεν ανήκει καν σε Έλληνες. Είναι οι Ευρωπαίοι που θεωρούν ότι ο πυρήνας των προβλημάτων  για την Ελλάδα βρίσκεται στο οκνηρό, υπερτροφικό και διεφθαρμένο Δημόσιο. Και επειδή οι πολιτικοί στην Ελλάδα είναι αποδεδειγμένα ανίκανοι να οργανώσουν ένα λειτουργικό, αποτελεσματικό και λογικού κόστους κράτος, αποφάσισαν να το επανιδρύσουν οι ίδιοι.

Εκατοντάδες στελέχη ευρωπαϊκών χωρών και δεκάδες κρατικοί φορείς έχουν κληθεί να συνεισφέρουν στην ελληνική υπόθεση. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε αυτό συμμετέχουν ακόμη και χώρες όπως η... Εσθονία και η Βουλγαρία! Πιο αναλυτικά: 

* ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ. Συμμετέχουν Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γερμανία, Δανία, Εσθονία, Ισπανία, Γαλλία, Ιταλία, Ολλανδία, Πορτογαλία, Σουηδία..! Οι χώρες αυτές καταρτίζουν σχέδια για είσπραξη οφειλών, ελέγχων μεγάλων επιχειρήσεων, πλούσιων Ελλήνων, φορολογικής διοίκησης κ.λ.π.

* ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ. Νόμοι, έλεγχος δαπανών, κατάρτιση προϋπολογισμού κ.α. Συμμετέχουν 7 χώρες και το ΔΝΤ.

* ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ. Τιμολόγηση φαρμάκων, Σύσταση νέου Οργανισμού Υπηρεσιών Υγείας, Διαχείριση νοσοκομείων, ηλεκτρονική συνταγογράφηση κ. α. Συμμετέχουν Σουηδία και Γερμανία.

* ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Επιτάχυνση της απονομής δικαιοσύνης σε όλους τους βαθμούς, εξωδικαστική επίλυση διαφορών, τροποποιήσεις στους τρεις κώδικες δικονομίας κ.α. Συμμετέχουν Γερμανία, Γαλλία, Ολλανδία, Βρετανία, Αυστρία.

* ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ. Βέλγιο μαζί με άλλα κράτη.

* ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. Αξιολόγηση υπαλλήλων, εσωτερικοί έλεγχοι, οικονομία κ.α. Συμμετέχουν Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία, Αυστρία.

Σε γενικές γραμμές Γάλλοι αναλαμβάνουν την δημόσια διοίκηση, Σουηδοί τη Υγεία, Ολλανδοί το κτηματολόγιο, Γερμανοί την αστυνόμευση και την παράνομη μετανάστευση κ.ο.κ.

Οι Ευρωπαίοι θεωρούν ότι ένα σύγχρονο κράτος είναι η βάση για την ανάπτυξη και έχουν αποφασίσει να το οργανώσουν. Το κάνουν δε με έναν απολύτως πειστικό τρόπο.Πρώτα ελέγχουν και καταγράφουν την πραγματικότητα και μετά φέρνουν στο τραπέζι τα μέτρα που θα πρέπει να εφαρμοστούν.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης