Στη ΜΕΘ δύο από τους τραυματίες της επίθεσης με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης

Σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου «Γεώργιος Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης νοσηλεύονται δύο από τους τρεις τραυματίες της χθεσινής επίθεσης με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης.

Στην επίθεση τραυματίστηκαν συγκεκριμένα τρεις υπάλληλοι της ΔΟΥ, συγκεκριμένα δύο γυναίκες 47 και 67 ετών και ένας 56χρονος.

Σύμφωνα με ενημέρωση από τις υγειονομικές αρχές, η 67χρονη νοσηλεύεται στη Β Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με μηχανική υποστήριξη. Είναι σταθερή αιμοδυναμικά και έγινε εκτίμηση της κατάστασης της από γναθοχειρουργό και τον Σ. Διευθυντή της οφθαλμολογικής λόγω της βλάβης που υπέστη στο πρόσωπο.

Στη Β Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσηλεύεται και ο 56χρονος, μετά από χειρουργική επέμβαση λόγω κρανίοεγκεφαλικής κάκωσης και τραυματισμού από τέμνον όργανο. Είναι αιμοδυναμικα σταθερός με μηχανική υποστήριξη.

Η 47χρονη είναι σε σταθερή κατασταση και νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική με θλαστικό τραύμα στο κεφάλι, κάταγμα κρανίου και ένα θλαστικό τραύμα στην πλάτη. Είναι σταθερή αιμοδυναμικά.

Την επίθεση με τσεκούρι στην ΔΟΥ Κοζάνης καταδίκασε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες (ΠΟΕ-ΔΟΥ), προκηρύσσοντας παράλληλα πανελλαδική στάση εργασίας για σήμερα, από τις 11:30 π.μ. έως το πέρας του ωραρίου, ως ένδειξη συμπαράστασης «στους συναδέλφους μας που δέχθηκαν δολοφονική επίθεση στον χώρο εργασίας τους».

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης