Στάσεις εργασίας στα Μέσα Μεταφοράς

Με προβλήματα θα πραγματοποιηθεί η μετακίνηση των πολιτών με τα ΜΜΜ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια.

Την απόφαση να συμμετέχουν με στάσεις εργασίας στη γενική απεργία που πραγματοποιούν σήμερα ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ πήραν οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Έτσι σήμερα, το Μετρό θα κινηθεί κανονικά εκτός του τμήματος από Δουκίσσης Πλακεντίας μέχρι το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» (με κλειστούς από τις 10 το πρωί τους σταθμούς «Σύνταγμα» και «Ευαγγελισμός» έπειτα από εντολή της ΕΛ.ΑΣ.), τα λεωφορεία και ο Ηλεκτρικός θα ξεκινήσουν στις 09:00 το πρωί και θα αποσυρθούν στις 21:00, τα τρόλεϊ θα εκτελούν δρομολόγια από τις 8 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ, ενώ το Τραμ θα λειτουργήσει από τις 06:00 μέχρι τις 24:00.

Στη Θεσσαλονίκη, οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 08:30 και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας.

Ακινητοποιημένα θα μείνουν τα τρένα του ΟΣΕ και του Προαστιακού και τα πλοία στα λιμάνια, μιας και οι εργαζόμενοι συμμετέχουν κανονικά στην απεργία, ενώ αντίθετα κανονικά θα εκτελεσθούν όλες οι πτήσεις.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης