Σοβαρά επεισόδια και διακοπή αγώνα βόλεϊ γυναικών στο Μαρκόπουλο

Πρωτοφανούς έκτασης επεισόδια, για αγώνα βόλεϊ γυναικών, σημειώθηκαν το βράδυ στο κλειστό του Μαρκοπούλου που είχαν ως συνέπεια την οριστική διακοπή της αναμέτρησης Μαρκόπουλου-Παναθηναϊκός για την Α1 γυναικών. Όλα ξεκίνησαν σχεδόν με την έναρξη και ενώ το σκορ στο πρώτο σετ ήταν 2-1 υπέρ των γηπεδούχων. Σ' εκείνο το σημείο μια ομάδα νεαρών χωρίς διακριτικά εισέβαλε στο παρκέ πετώντας πέτρες, ξύλα και γενικώς ότι είχαν μαζί τους.

Επικράτησαν συνθήκες κόλασης αλλά και πανικού, καθώς έπεφταν βροχή οι κροτίδες, οι πέτρες και τα καδρόνια και απειλήθηκε η σωματική ακεραιότητα των φιλάθλων. Οι φίλαθλοι και των δύο ομάδων προσπάθησαν να αποχωρήσουν από το γήπεδο, στο οποίο πρέπει να τονιστεί δεν υπήρχε ισχυρή αστυνομική δύναμη, γεγονός που επέτρεψε τη σύρραξη να γενικευτεί.  Να σημειωθεί ότι οι αστυνομικές δυνάμεις κατέφυγαν στη ρίψη δακρυγόνων ενώ στο γήπεδο υπήρχαν και περίπου 250 μικρά παιδιά από τις ακαδημίες του Μαρκοπούλου.

Όταν εκκενώθηκε το γήπεδο, το ξύλο συνεχίστηκε με τα ΜΑΤ συνεχίστηκε στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου. Το παιχνίδι διακόπηκε, καθώς στον αγωνιστικό χώρο υπήρχαν πέτρες και διάφορα αντικείμενα. Εκτός των άλλων η ατμόσφαιρα από τα βεγγαλικά και τα δακρυγόνα ήταν  αποπνικτική.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης