Σε εννέα πόλεις φέτος το Bίκος Street Relays - 21 Απριλίου στη Γλυφάδα

Για 5η χρονιά διεξάγονται σε εννιά πόλεις της Ελλάδας, τα Bίκος Street Relays και οι φετινές σκυταλοδρομίες δρόμου έχουν καταπληκτικές προσφορές, από τις οποίες βγαίνουν κερδισμένοι όλοι οι μετέχοντες!

Στο αγώνισμα των 10 χιλιομέτρωνEπίσημος Χορηγός, η κατασκευαστική εταιρεία Veronis - Jacobsen προσφέρει χρηματικά έπαθλα στους τρεις πρώτες νικητές σε κάθε αγώνα, στους άνδρες και τις γυναίκες με 150, 100 και 50 ευρώ, ενώ στον τελευταίο αγώνα, αυτόν της 18ης Νοεμβρίου στον Πειραιά, που θα είναι και ο τελικός του πρωταθλήματος, τα χρηματικά έπαθλα σε άνδρες και γυναίκες είναι 300 ευρώ, 200 και 100 ευρώ!

Η Domina Sport, η ανερχόμενη ελληνική εταιρεία παιδικής ένδυσης που είναι ο Επίσημος Χορηγός των Kids Relays προσφέρει ηλεκτρονικό εκπτωτικό κουπόνι 15% σε όλα τα παιδάκια που συμμετέχουν στα αγωνίσματα των σκυταλοδρομιών 4Χ50 και 4Χ100.

Στην κατηγορία των Μεγάλων Υποστηρικτών, η Intersport, η μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων αθλητικής ένδυσης και υπόδησης σε όλη την Ελλάδα, προσφέρει σε όλους τους συμμετέχοντες των αγωνισμάτων 4Χ2500 και 2Χ5000 ηλεκτρονικό εκπτωτικό κουπόνι 15%.

Στους Επίσημους Υποστηρικτές. τα καταστήματα συμπληρωμάτων διατροφής Xtreme Stores, προσφέρουν δώρα στις πρώτες νικήτριες ομάδες ανδρών, γυναικών και μικτή του αγωνίσματος 2Χ5000μ. σε όλους τους αγώνες, αλλά και εκπτωτικό κουπόνι 15% σε όλους τους συμμετέχοντες!

Οι προσφορές είναι πραγματικά απίστευτες και μπορείτε να τις εκμεταλλευτείτε, δηλώνοντας συμμετοχή στα Βίκος Street Relays.

επόμενος αγώνας είναι στις 21 Απριλίου το απόγευμα στη Γλυφάδα και την εγγραφή σας, μπορείτε να την κάνετε ηλεκτρονικά στη σελίδα relays.gr

Η Βίκος, η κορυφαία ελληνική βιομηχανία νερών και αναψυκτικών, είναι ο ονομαστικός χορηγός των Street Relays ενώ Μεγάλος Χορηγός είναι  η εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών Ηλεκτρικής Ενέργειας WATT+VOLT. Η μεγάλη ευρωπαϊκή αυτοκινητοβιομηχανία Renault και πολυβραβευμένη για την κοινωνική της προσφορά είναι Επίσημος Χορηγός, ενώ στο αγώνισμα των 10 χιλιομέτρων Επίσημος Χορηγός είναι η μεγάλη κατασκευαστική εταιρεία Veronis Jakobsen. Στους Μεγάλους Υποστηρικτές των Βίκος Street Relays είναι η ανερχόμενη ελληνική εταιρεία παιδικής ένδυσης Domina Sport, που είναι ο Επίσημος Χορηγός των Kids Relays, η μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων αθλητικής ένδυσης και υπόδησης σε όλη την Ελλάδα, Ιntersport, η εταιρεία γαλακτοκομικών προϊόντων Arla Foods και η εταιρεία Counterpain που με τη μοναδικής αποτελεσματικότητας αναλγητική κρέμα φυτικής προέλευσης, ανακουφίζει όλο το σώμα από μυϊκούς πόνους. Επίσημος Υποστηρικτής είναι τα καταστήματα συμπληρωμάτων διατροφής Xtreme Stores, ενώ σημαντική είναι και η βοήθεια της Eldico που με το αθλητικό υλικό της Amila βοηθάει να εξοπλίσουμε τα σχολεία της πόλης.

Media Partners είναι η συνδρομητική τηλεόραση Nova που για 5η συνεχόμενη χρονιά είναι αρωγός των Βίκος Street Relays αλλά και η ιστοσελίδα Sportfeed.gr.

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης